2015-05-02 11:47:16
Φωτογραφία για ΣΤΟ FINAL 4 ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΡΕΑΛ!
Η Ρεάλ Μαδρίτης ενημέρωσε πως ξεκίνησε η διάθεση των 876 εισιτηρίων που δικαιούται για το Final4 κι από αυτά τα 500 προορίζονται για τους κατόχους διαρκείας.

H "βασίλισσα" βρίσκεται αντιμέτωπη με την υπέρτατη πρόκληση. Να κατακτήσει το πρώτο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της ιστορίας της (και το ένατο, συνολικά) έπειτα από 20 ολόκληρα χρόνια, στο γήπεδό της το τριήμερο 15-17 Μαΐου.

Οι "Blancos" του Πάμπλο Λάσο συμμετέχουν σε τρίτο συνεχόμενο Final Four και αυτή τη φορά αισιοδοξούν να φτάσουν ως το τέλος της διαδρομής μετά τις ήττες από τον Ολυμπιακό και τη Μακάμπι στο Λονδίνο και στο Μιλάνο, αντίστοιχα.

Στο μεταξύ, η Ρεάλ ενημέρωσε πως ξεκίνησε η διάθεση των 876 εισιτηρίων που δικαιούται η ομάδα για την τελική φάση της Euroleague. Προτεραιότητα έχουν οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας, στους οποίους θα μοιραστούν 500 εισιτήρια, που κοστολογούνται 205-415 ευρώ.

Από 'κει και πέρα, τα 105 θα πάνε σε συνδέσμους ενώ τα υπόλοιπα θα διατεθούν στους αθλητές, τη Διοίκηση, το τμήμα marketing, τους βετεράνους και το μπασκετικό τμήμα του συλλόγου.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ