2015-05-02 23:16:51
Φωτογραφία για Τελικά αυτοκτόνησε ή δολοφόνησαν τον νεαρό;
Πέπλο μυστηρίου συνεχίζει να καλύπτει την υπόθεση του απαγχονισμού ενός νεαρού σε δέντρο σε περιοχή του Λιτοχώρου... Ακόμη ο νεκρός δεν έχει ταυτοποιηθεί, ενώ η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες, προκειμένου να βρει τα στοιχεία του. Κανείς δεν γνωρίζει ποιος είναι και πως βρέθηκε στην απομονωμένη εκείνη περιοχή. Ούτε από που ήρθε και με τι ήρθε. Πολλά τα ερωτήματα στην μυστηριώδη αυτή δραματική υπόθεση.

Τρεις ολόκληρες μέρες συμπληρώθηκαν από το βράδυ της Τετάρτης της 29ης Απριλίου 2015. Τότε που βρέθηκε ο νεαρός κρεμασμένος σε πλατάνι σε απόμερη περιοχή της Γρίτσας Λιτοχώρου κοντά σε μια παλιά υπόγεια διάβαση με ένα δρόμο αδιέξοδο που πια δεν οδηγεί πουθενά και από όπου σπάνια περνάει άνθρωπος και που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το Αλεξάνδρειο Ίδρυμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός ήταν σε ηλικία από 20 έως 25 ετών, ένα όμορφο παλικάρι με μαύρα μαλλιά και φορούσε γυαλιά μυωπίας. Όταν βρέθηκε εκείνη τη νύχτα κρεμασμένος με σχοινί από ένα κλαδί στο πλατάνι, η εικόνα ήταν σοκαριστική. Ο νεαρός απαγχονισμένος φορούσε τζιν παντελόνι, σπορ παπούτσια, τα γυαλιά και ένα σκούρο μπουφάν με κουκούλα που κάλυπτε το κεφάλι του, ενώ το σχοινί της κρεμάλας ήταν περασμένο στο λαιμό του πάνω από την κουκούλα.


Πάνω του σύμφωνα με πληροφορίες δεν βρέθηκε τίποτα που θα μπορούσε να αποκαλύψει το ονοματεπώνυμό του. Δεν είχε απολύτως τίποτα! Ούτε καν έστω κάποιο χαρτάκι. Ούτε κινητό τηλέφωνο. Όλες οι τσέπες και του παντελονιού και του μπουφάν ήταν άδειες! Αυτοκίνητο δεν υπήρχε. 

Από ό,τι φαίνεται με τα έως τώρα δεδομένα που υπάρχουν, ο νεαρός δεν πρέπει να ήταν από την περιοχή και τα γύρω χωριά, γιατί κάποιος θα τον είχε αναζητήσει τόσες μέρες που πέρασαν από τη νύχτα που βρέθηκε απαγχονισμένος. 

Ποιος είναι λοιπόν; Από πού ήρθε, με τι ήρθε και πώς βρέθηκε εκεί; Είναι όντως αυτοκτονία, όπως δείχνει η κατάσταση με τα έως τώρα στοιχεία των αρμόδιων αρχών και όπως λένε οι πληροφορίες, ή μήπως είναι μία οργανωμένη και καλά σχεδιασμένη δολοφονία;
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
MiniatureCam: AppStore free today
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
MiniatureCam: AppStore free today
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ