2015-05-03 02:57:12
Φωτογραφία για ΝΤΑΡΝΤΕ : ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΔΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!
Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού Τρέμελ Ντάρντεν μίλησε στην εκπομπή "Πάμε αποδυτήρια" του Sport24 Radio 103,3 για τη νίκη του Ολυμπιακού στο επεισοδιακό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά είπε :

Για την νίκη επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ: "Είναι πολύ σημαντική νίκη, όπως κάθε εκτός έδρας νίκη, ειδικά όταν πρόκειται για τον κύριο αντίπαλό σου και τον κερδίζεις στην έδρα του. Αυτό μας δίνει περισσότερη αυτοπεποίθηση για την συνέχεια. Θεωρώ ότι ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι".

Για την απόδοση του ίδιου και της ομάδας του: "Ο προπονητής μου ζήτησε να παίξω όπως στο ξεκίνημα της σεζόν, δυναμικά σε άμυνα και επίθεση. Έκανα αυτό που μου ζήτησε ο προπονητής. Όταν βγήκα, ένιωσα πολύ καλά στην επίθεση και προσπάθησα να αμυνθώ δυναμικά. Έκανα μια αναδρομή στο παιχνίδι του Κυπέλλου, τότε που 1 λεπτό πριν το τέλος κερδίζαμε με 7 πόντους και όταν το παιχνίδι τελείωσε, χάσαμε. Δεν ήθελα να συμβεί κάτι παρόμοιο. Ήθελα να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ικανοί και δυνατοί μέχρι τέλους. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι".

Για την διακοπή του αγώνα: "Πρώτη φορά είδα κάτι τέτοιο. Πολύ κόσμος μου είχε πει ότι υπάρχει αντιπαλότητα με πολλή ένταση. Είχα μια παρόμοια εμπειρία όταν ήμουν ρούκι στην Ευρώπη και αγωνιζόμουν στην Εφές. Σε αγώνα με τον Παναθηναίκό οι οπαδοί του είχαν πετάξει αντικείμενα στο παρκέ και το παιχνίδι είχε ξεκινήσει με καθυστέρηση. Μέχρι τότε δεν μου είχε ξανασυμβεί κάτι τέτοιο".
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Γέφυρα… επιπλέει στο νερό!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Γέφυρα… επιπλέει στο νερό!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ