2015-05-03 09:39:45
Φωτογραφία για Πάτρα: Νωπές οι μνήμες για τον 22χρονο Μιχάλη που έφυγε μέσα σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ - Πέρασαν σαράντα μέρες από τον θάνατό του
Νωπές είναι ακόμη οι μνήμες από τον τραγικό χαμό του Μιχάλη Παντατοσάκη, του φοιτητή που έχασε τη ζωή του μέσα στο λεωφορείο του ΚΤΕΛ, φεύγοντας απο την Πάτρα όπου σπούδαζε , σκορπίζοντας τον πόνο στην οικογένεια του και όλη την τοπική κοινωνία.

Χθες, τελέστηκε το 40ήμερο μνημόσυνο για τον αδικοχαμένο φοιτητή, στον Ι.Ν. Αναστάσεως του Κυρίου στο Νέο Κοιμητήριο στην Κρητη.

Ο 22χρονος φοιτητής που καταγόταν από την Κρήτη στις 20 Μαρτίου είχε αναρτήσει στην ιστοσελίδα του στο facebook το πακετάρισμα των πραγμάτων του, τα οποία και μετέφερε στην Αθήνα, απο την Πάτρα όπου σπούδαζε στο ΤΕΙ, ανακοινώνοντας και αποχαιρετιστήριο πάρτι.

Η μοίρα όμως δεν τον άφησε να πραγματοποιήσει τα όνειρα του, κατά την διαδρομή προς την Αθήνα και συγκεκριμένα λίγα χιλιόμετρα πριν φτάσουν, ο 22χρονος έχασε τις αισθήσεις του, αμέσως ο διπλανός του ειδοποίησε τον οδηγό και προσπάθησαν να τον επαναφέρουν, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Αφού τον παρέλαβε το ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας όπου και διαπιστώθηκε ότι ο θάνατος τους προκλήθηκε από παθολογικά αίτια.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ