2015-05-03 09:40:10
Φωτογραφία για Η Toshiba παρουσίασε το υβριδικό Satellite Click Mini
Η Toshiba Europe παρουσιάσε κατά τη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης για δημοσιογράφους τον Satellite Click Mini, μία νέα υβριδική συσκευή που αναμένεται στην Ελλάδα μέσα στο Μάιο. Πρόκειται για μία συμπαγή συσκευή με οθόνη 8,9 ιντσών, έτοιμη για διπλό ρόλο, αφού μεταμορφώνεται από πλήρης λειτουργικός φορητός υπολογιστής με Windows 8.1 σε ταμπλέτα με το πάτημα ενός κουμπιού. Το Satellite Click Mini ζυγίζει 470 γραμμάρια και έχει πάχος 9,8 χιλιοστά σε tablet mode ή 999 γραμμάρια και 19,9 χιλιοστά με το πληκτρολόγιο. Η οθόνη του είναι τεχνολογίας IPS και ανάλυσης 1920 x 1200 pixels. Η υβριδική συσκευή της Toshiba διαθέτει ακόμα πλαϊνά στερεοφωνικά ηχεία για καθαρότερο ήχο που τελειοποιείται με Dolby Digital Plus.

Με συνδεδεμένο το πληκτρολόγιο, οι χρήστες μπορούν να επωφεληθούν από τη διάρκεια μπαταρίας που φτάνει τις 16 ώρες video playback. Σαν tablet, ο Satellite Click Mini μπορεί να χρησιμοποιηθεί για video playback μέχρι 8 ώρες με μία μόνο φόρτιση. Το έξυπνο σύστημα φόρτισης συνεπάγεται ότι το tablet φορτίζει πάντα πρώτο και εκφορτίζει μετά το πληκτρολόγιο, για να τελειοποιηθεί η χρήση του όταν αποσυνδέεται.


Με τα ενσωματωμένα Windows 8.1 with Bing, οι χρήστες μπορούν να επωφεληθούν από την ετήσια συνδρομή στο Microsoft Office 365 Personal που επιτρέπει πρόσβαση σε δημοφιλείς εφαρμογές για να διαβάζετε emails ή να δημιουργείτε νέα έγγραφα. Η συνδρομή στο Microsoft Office 365 Personal μπορεί επίσης να επεκταθεί σε ένα βασικό PC για μία ολοκληρωμένη εμπειρία Windows μεταξύ συσκευών. Επιπλέον, περιλαμβάνεται 1TB OneDrive online αποθηκευτικού χώρου και η δυνατότητα να προστεθεί κι άλλο, για να σώζουν οι χρήστες όσα περισσότερα δεδομένα χρειάζονται. Τέλος, περιλαμβάνονται 60 Skype world minutes το μήνα για να είστε σε επαφή με οικογένεια και φίλους.

Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ