2015-05-04 10:52:19
Φωτογραφία για Έφτασε στην Πάτρα ο αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη - Δείτε το βίντεο
Στην Πάτρα έφτασε πριν από λίγο ο αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης και συγκεκριμένα στο Αστυνομικό Μέγαρο στην οδό Ερμου. Ο αναπληρωτής Υπουργός θα έχει συναντήσεις με τον Γενικό Περιφερειακό διευθυντή Δυτικής Ελλάδος Αριστείδη Ανδρικόπουλο, με τον Αστυνομικό Διευθυντή Αχαΐας κ. Σειντή , κι άλλους διευθυντές υπηρεσιών.

Στη συνέχεια θα παραβρεθεί σε ημερίδα στο Ρίο, με θέμα «Ασφαλές διαδίκτυο - Σχολικός και Διαδικτυακός Εκφοβισμός», την οποία διοργανώνουν η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, με τη συμμετοχή της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και την Περιφερειακή Δ/νση Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας.

Επίσης, ο Αναπληρωτής Υπουργός θα επισκεφθεί Πυροσβεστικές Υπηρεσίες του Νομού Αχαΐας, προκειμένου να ενημερωθεί για θέματα πυρόσβεσης της τρέχουσας αντιπυρικής περιόδου.

Ο κ. Πανούσης θα ολοκληρώσει την επίσκεψή του, μεταβαίνοντας στα Καλάβρυτα, όπου θα συναντηθεί, μεταξύ άλλων, με τον Δήμαρχο Καλαβρύτων.
xespao
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ