2015-05-04 16:09:18
Φωτογραφία για ΒΟΜΒΑ από τον Αλέξη Τσίπρα: Αυτός είναι ο επόμενος πρωθυπουργός! [photo]
Το ενδεχόμενο κυβέρνησης Εθνικής Σωτηρίας... με επικεφαλής τον Γιώργο Προβόπουλο και... αντιπρόεδρο τον Γιάννη Δραγασάκη εξατάζει σοβαρά ακόμη και ο Αλέξης Τσίπρας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες καθοριστικό για τον Αλέξη Τσίπρα ήταν το πρόσφατο ραντεβού του με τον Γιώργο Παπανδρέου στο Μέγαρο Μαξίμου.

Συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα υποστηρίζουν ότι ο Παπανδρέου μετέφερε στον σημερινό πρωθυπουργό το εξής μήνυμα:

-Κε Πρόεδρε είναι έτοιμοι να σε ρίξουν, εάν δεν πας γρήγορα στην ενδιάμεση συμφωνία Ο Τσίπρας αρχικά έδειξε να παίρνει μάλλον αψήφιστα την προειδοποίηση του Παπανδρέου κι όταν η συζήτηση έφτασε στο ενδεχόμενο Grexit o Τσίπρας είπε πάνω στην κουβέντα

-Και τι θα συμβεί εάν έχουμε ένα Grexit;

H συγκεκριμένη ατάκα του πρωθυπουργού άναψε φωτιές στο πολιτικό σύμπαν και έκανε ακόμη και τον αμίλητο Καραμανλή να διαρρεύσει στο ΕΘΝΟΣ πως θα ήταν καταστροφή κάτι τέτοιο.


Καθώς οι μέρες περνούν ο Αλέξης Τσίπρας σκέπτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να εγκαταλείψει την πρωθυπουργία και να παραδωθεί σε ένα σχήμα κυβέρνησης Εθνικής Σωτηρίας με τον πρώην κεντρικό τραπεζίτη Γιώργο Προβόπουλο στην θέση του πρωθυπουργού-για τον ίδιο ρόλο ακούγεται και το όνομα του Δημήτρη Αβραμόπουλου.

Για το υπουργείο Οικονομικών παίζει δυνατά ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης.

Τι συνέβη και ο Αλέξης Τσίπρας δείχνει να διστάζει να οδηγήσει την χώρα στις κάλπες.

Σύμφωνα πάλι με πληροφορίες του "Κουρδιστού Πορτοκαλιού" του διεμήνυσαν οι ευρωπαίοι πως εάν οδηγήσει την Ελλάδα σε εκλογές θα κλείσουν οι τράπεζες!

Μ' αυτή την συγουριά η Ντόρα Μπακογιάννη δήλωσε πρόσφατα πως ο Τσίπρας μπορεί να παραιτηθεί και να πάρουν τα υπόλοιπα κόμματα την διερευνητική εντολή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Κάτι παρεμφερές δήλωσε σήμερα και στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ο Λαφαζάνης.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ