2015-05-04 18:45:47
Φωτογραφία για Ζωντανεύουν οι μνήμες: To έγκλημα που συγκλόνισε το Πανελλήνιο
Πριν από 6 χρόνια, στις 24 Νοεμβρίου του 2009 είχε συγκλονίσει το ερωτικό έγκλημα που έγινε στην Αττική Ο 44χρονος επαγγελματίας οδηγός, Τάσος Πετρίδης, έπεσε νεκρός μέσα στο σπίτι του από σφαίρα στην κοιλιακή χώρα. Δράστης ήταν ένας 40χρονος σωφρονιστικός υπάλληλος. Πέτρα του σκανδάλου, η 24χρονη σύντροφος του Τάσου, η οποία σύμφωνα με την απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Πειραιά είχε ερωτικό δεσμό και με τους δύο εκείνη την περίοδο.

Στην πορεία νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το έγκλημα που συγκλονίζουν. Ο 44χρονος εκλιπών και η 24χρονη κοπέλα φέρονται να είχαν υπογράψει ένα «ιδιωτικό συμφωνητικό υποταγής»,  το οποίο βρήκε στα πράγματα του, μετά τον θάνατο του, η μητέρα του. Σ’ αυτό, η 24χρονη αυτοαποκαλείτο «αφέντρα» κι εκείνος… ο «σκλάβος» της.

Τα ξημερώματα της 24ης Νοεμβρίου 2009, η 24χρονη με τον σωφρονιστικό υπάλληλο, αφού συναντήθηκαν πήγαν στο σπίτι του 44χρονου Τάσου, προκειμένου να του πουν ότι πλέον είναι μαζί και να σταματήσει να τους ενοχλεί. Η κοπέλα κάλεσε το θύμα να τους ανοίξει ,εκείνος άνοιξε και όπως προέκυψε στο δικαστήριο, προσπάθησε να τους διώξει, επιτιθέμενος μόνο φραστικά εναντίον τους. Τότε ο 40χρονος σωφρονιστικός υπάλληλος έβγαλε το όπλο και του έδωσε την χαριστική βολή.

Οι μνήμες θα ζωντανέψουν την ερχόμενη Παρασκευή μετά την άσκηση έφεσης των καταδικασθέντων για τη δολοφονία του 44χρονου Τάσου. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ