2015-05-04 18:47:13
Φωτογραφία για Σ. ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ : ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟΤΕΡΟ ΛΑΘΟΣ!
Στο φλέγον ζήτημα του ενδεχομένου αποκλεισμού των ελληνικών ομάδων αναφέρθηκε ο Σάββας Θεοδωρίδης σε δηλώσεις του μετά τη φιέστα του Ολυμπιακού.

«Σήμερα ήταν μια εκπληκτική γιορτή, 35.000 κόσμος και άλλοι τόσοι απέξω χάλασαν το σύμπαν, ευγενικά, αθλητικά και φανέρωσαν το μεγαλείο της ομάδας σε αντίθεση με άλλους φιλάθλους που μπαίνουν στα γήπεδα. Θέλω να απευθυνθώ στον Υπουργό Αθλητισμού», ανέφερε -αρχικά- και συνέχισε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακου:

«Πρέπει να ξέρει ότι τέτοιες γιορτές θα εκλείψουν, εάν μας τιμωρήσει η ΟΥΕΦΑ χαθήκαμε. Θα είναι το τραγικότερο λάθος. Εγώ μιλάω με στοιχεία. Είμαστε στην ΕΠΟ πολλά χρόνια και πάω στο 2004 που έλαμψε το άστρο της Ελλάδας. Η ΕΠΟ το πέτυχε αυτό ενάντια σε πολλές συνθήκες, η Αγγλία δεν το έχει κατακτήσει ποτέ. Είμαστε ενωμένοι και τα είχαμε πολύ καλά με την ΟΥΕΦΑ, μας υπολόγιζε η ΟΥΕΦΑ. Αυτές οι δόξες θα λείψουν, η μικρή Ελλάδα έκανε το θαύμα της και ελπίζω να το ξανακάνει. Όλοι αυτοί θα είναι υπόλογοι. Αναφέρονται όλοι μόνο στον Ολυμπιακό και όχι στις άλλες μεγάλες ομάδες, εύχομαι εμείς να ξαναπάρουμε το πρωτάθλημα γιατί είμαστε συνηθισμένοι σε τέτοια και να φωτίσει ο Θεός τους 300 να μην κάνουν αυτό το λάθος».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ