2015-05-05 20:43:11
Φωτογραφία για ΒΟΜΒΑ από την Ελένη Μενεγάκη: Έγκυος ξανά - Θα κάνω και άλλο παιδί με τον Μάκη
Μία ατάκα της Ελένης που άναψε φωτιές Και μία μυστική επίσκεψη στο νοσοκομείο που έκανε τις φήμες να οργιάσουν. Τι έπαθε η παρουσιάστρια; Υπήρξε κάποια επιπλοκή μετά τη γέννηση της κόρης της ή συμβαίνει κάτι άλλο;

Η παρουσιάστρια διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της και δεν το κρύβει. Αγκαλιά με τη μικρή της κόρη και τα άλλα τρία της παιδιά “πετάει” στον έβδομο ουρανό.

Το μεγάλο της όνειρο, να αποκτήσει ένα μωρό από τον Μάκη της, τον άντρα που άλλαξε όλη της τη ζωή, έγινε πραγματικότητα και η χαρά της να κρατάει στην αγκαλιά το μωρό του αγαπημένου της δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια. Αυτό έχει φανεί από την πρώτη μέρα που έμαθε ότι περιμένει το παιδί του Μάκη. “Πιο χαρούμενη Ελένη δεν είχαμε ξαναδεί” είχε αποκαλύψει στενός της συνεργάτης.

Κι όταν γέννησε όμως η Μενεγάκη δεν έκρυβε την απόλυτη ευτυχία της, έχοντας στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά της με τον σύντροφο της ζωής της. Ποιος θα ξεχάσει όταν βγαίνοντας από το μαιευτήριο, αν και ταλαιπωρημένη, όχι μόνο πόζαρε στους φωτογράφους, αλλά έπιασε και κουβέντα με τους δημοσιογράφους κάνοντας λόγο για το μεγαλύτερο δώρο που μπορούσε να δεχτεί.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ