2015-05-05 21:01:48
Φωτογραφία για Δημοσκόπηση - χαστούκι στον Αντώνη Σαμαρά
Κάτι παραπάνω από αρνητικά ήταν τα μηνύματα της δημοσκόπησης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για τον Αντώνη Σαμαρά Συγκεκριμένα σε ερώτηση αν μία κυβέρνηση με επικεφαλής τον Αντώνη Σαμαρά θα τα πήγαινε καλύτερα ή χειρότερα στους τομείς της οικονομίας, της επιχειρηματικότητας, της καταπολέμησης της ανεργίας και της μείωσης της ακρίβειας το 56,5% απαντάει ότι θα τα πήγαινε χειρότερα.

Το συγκεκριμένο στοιχείο είναι ενδεικτικό της άποψης που έχει διαμορφωθεί στους πολίτες για την περίοδο διακυβέρνησης του Αντώνη Σαμαρά καθώς και για το πρόγραμμα που παρουσίασε η Νέα Δημοκρατία. 

Αυτά μάλιστα την ώρα που στην καταπολέμηση της ανεργίας η κυβέρνηση συγκεντρώνει κατά μέσο όρο 3,8, στη μείωση της ακρίβειας 3,3, στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας 2,8 ενώ στην κοινωνική ασφάλιση οι πολίτες βαθμολογούν με 4, με άριστα το "10". Ταυτόχρονα το 52% δηλώνει οτι η οικονομική του κατάσταση χειροτέρεψε συγκριτικά με ένα χρόνο πίσω, το 43% ότι είναι στα ίδια επίπεδα και μόλις 4,5% ότι βελτιώθηκε.

Τα στοιχεία αυτά δείχνουν ότι η Νέα Δημοκρατία δεν αποτελεί εναλλακτική λύση διακυβέρνησης για τους πολίτες και επιπροσθέτως είναι ένα "χαστούκι" στον Αντώνη Σαμαρά δύο μόλις εβδομάδες μετά την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά τις εκλογές και την αλλαγή στάσης στη Νέα Δημοκρατία απέναντι στην κυβέρνηση.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ