2012-05-04 16:31:23
Φωτογραφία για Μάχη ψήφο με ψήφο ως το τελευταίο δευτερόλεπτο
Μάχη ψήφο με ψήφο ως το τελευταίο δευτερόλεπτο πριν κλείσουν οι κάλπες, θα δώσει το ΠαΣοΚ σε όλη την Ελλάδα αλλά κυρίως σε 16 κρίσιμες περιφέρειες. Στις 2 το μεσημέρι της Παρασκευής κρίσιμη σύσκεψη στο ΠαΣοΚ για τον εκλογικό σχεδιασμό των τελευταίων εικοσιτετραώρων και αποφασίστηκε να πέσουν όλες οι δυνάμεις του κόμματος στις οκτώ μονοεδρικές και στις οκτώ τετραεδρικές περιφέρειες.

Πρόκειται για τον Έβρο, την Καβάλα, την Ημαθία, την Πιερία, την Πέλλα, την Καρδίτσα, την Κορινθία και τα Χανιά (4 έδρες). Και για τα Γρεβενά, την Ευρυτανία, τη Φωκίδα, τη Θεσπρωτία, τη Λευκάδα, την Κεφαλλονιά, τη Ζάκυνθο και τη Σάμο. Ο στόχος που τέθηκε είναι να φτάσει στις περιφέρειες αυτές το ποσοστό του ΠαΣοΚ στο 25%, ώστε να αναδειχτεί πρώτο κόμμα και να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μετεκλογικό τοπίο.

Βεβαίως σε αυτές τις περιφέρειες υπάρχει και μεγάλη διαρροή ψηφοφόρων προς άλλα κόμματα και προς τον ΣΥΡΙΖΑ αφού όπως διαπιστώθηκε από την Ιπποκράτους σε πολλές περιοχές η προσπάθεια του κομματικού μηχανισμού έχει ατονήσει.

Προεκλογική συγκέντρωση

O Πρόεδρος του ΠαΣοΚ, κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, μιλάει την Παρασκευή στις 7.00 μ.μ., στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση του Κινήματος, στην πλατεία Συντάγματος.
I-Reporter
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Λαϊκισμός ή υπευθυνότητα;
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Λαϊκισμός ή υπευθυνότητα;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ