2015-05-06 19:18:14
Φωτογραφία για Η... ΑΤΑΚΑ ΤΟΥ ΡΑΦΑ ΜΠΕΝΙΤΕΣ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Η Νάπολι τίθεται αντιμέτωπη με τη Ντνίπρο για τον πρώτο ημιτελικό του Europa League, με τους Ιταλούς να είναι μεν το φαβορί, ωστόσο η πολύ καλή πορεία που έχει πραγματοποιήσει φέτος η ουκρανική ομάδα, κάνει το συγκεκριμένο ζευγάρι αρκετά αμφίρροπο.

Η ιστοσελίδα «goal.com» κάνει αναφορά στο συγκεκριμένο παιχνίδι, έχοντας μάλιστα και δηλώσεις του προπονητή των Ιταλών, Ράφα Μπενίτες, ο οποίος τονίζει τη σημασία που έχει ο συγκεκριμένος αγώνας, αλλά και την εμπιστοσύνη που έχει στους ποδοσφαιριστές του.

Χαρακτηριστικά, το δημοσίευμα αναφέρει:

«Η Ντνίπρο έχει δείξει ήδη τις ικανότητες και τις δυνατότητές της, νικώντας ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, ο Άγιαξ και η Κλαμπ Μπριζ, η οποία ήταν μέχρι πρότινος αήττητη μέχρι τη φάση των προημιτελικών. Όλες αυτές οι ομάδες είναι γνωστές στην Ευρώπη και αποκλείστηκαν από την ουκρανική ομάδα», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Από την άλλη πλευρά, έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στις ικανότητες των ποδοσφαιριστών μου, για όλα όσα έχουν πετύχει ήδη, αλλά και για όσα δείχνουν κάθε μέρα στις προπονήσεις. Είμαι σίγουρος, πως είναι ικανοί να δείξουν ακόμα περισσότερα».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ