2015-05-07 13:19:08
Φωτογραφία για Αδειάζει Βλαχογιάννη ο... Ταμήλος!
Αποστάσεις από την κίνηση των «15» στην οποία συμμετέχει και ο Ηλίας Βλαχογιάννης, η οποία στοχεύει στην αλλαγή ηγεσίας στη Ν.Δ., κρατά ο Μιχάλης Ταμήλος. «Αυτές είναι ανοησίες, πρώην και νυν βουλευτών, να μαζεύουν υπογραφές για να ρίξουν τον Σαμαρά» είπε ο Ταμήλος ο οποίος 3 χρόνια πορεύονταν παραλλήλως με τον Βλαχογιάννη όταν και οι δυο ήταν βουλευτές Τρικάλων. «Ο Σαμαράς» συμπλήρωσε ο Ταμήλος μιλώντας στη Λέσχη 97,6 «έκανε πολιτική συγκέντρωση 450 ατόμων, και δεν σηκώθηκε κανείς να τον αμφισβητήσει ευθέως Εγώ δεν ήμουν σαν τον Βλαχογιάννη, δεν στήριξα τον Σαμαρά, δεν ήμουν στο περιβάλλον του, αλλά αναρωτιέμαι να... ρίξουν τον Σαμαρά γιατί;

Μήπως έχουν βρει τον διάδοχό του; Όλοι τους μετά τον Σαμαρά, πολύ δε μετά τον Κ. Καραμανλή είναι β' διαλογής. Εμένα με πλησίασε ένας από αυτούς τους... μνηστήρες και είπα ότι δεν έχουν καμία ελπίδα, γιατί δεν θα τους βοηθήσει ο ίδιος ο Κ. Καραμανλής, ο οποίος βάζει πάνω απ' όλα την πατρίδα, και φαίνεται πως με τον τρόπο του στηρίζει τις προσπάθειες που κάνει ο Τσίπρας για την χώρα, για αυτό και ο Καραμανλής δεν βάζει θέμα προέδρου».

Ο Μιχάλης Ταμήλος κατέληξε με μια ωραία ατάκα, όπως συνηθίζει. «Όσοι ψάχνουν τώρα τρόπους να ρίξουν τον Σαμαρά» είπε «είναι εκτός πραγματικότητας, εδώ ο κόσμος χάνεται και αυτοί... χτενίζονται. Αν πετύχει ο Τσίπρας σαν πρωθυπουργός θα φύγει μόνος του ο Σαμαράς»
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ