2015-05-07 13:37:09
Φωτογραφία για Ράκος η Ελένη Μενεγάκη: Η στενοχώρια της λίγο πριν επιστρέψει στην εκπομπή!
Προετοιμασίες στο φουλ για την επιστροφή της “βασίλισσας” της πρωινής ζώνης στον ALPHA και όλοι είναι έτοιμοι για να υποδεχτούν την “χρυσή” παρουσιάστρια!

Η Ελένη Μενεγάκη,  προετοιμάζει με χαρά τη δυναμική επάνοδό της στην εκπομπή, αφού ήδη πέρασαν -μέχρι σήμερα που γράφονται αυτές οι γραμμές- 36 μέρες από όταν έφερε στον κόσμο την κορούλα της.

Από την άλλη, όμως, περνάει μεγάλη στενοχώρια αλλά και άγχος, αυτά τα συναισθήματα που έχουν όλες οι μανάδες όταν αποχωρίζονται για πρώτη φορά τα βλαστάρια τους. Το νεογέννητο έχει πάρει κυριολεκτικά τα μυαλά και την καρδιά της διάσημης μαμάς του, που όλο αυτό το διάστημα ήταν διαρκώς πάνω από το κεφάλι του και φρόντιζε να μην του λείψει τίποτα.

Το 24ωρο της Ελένης ήταν αφιερωμένο στη μικρή για να τη θηλάσει, να την αλλάξει και γενικότερα για να την βάλει σε έναν κανονικό ρυθμό. Και τα κατάφερε όπως το έκανε εξάλλου και με τα άλλα τρία της παιδιά, των οποίων είχε αναλάβει από την αρχή εξ ολοκλήρου η ίδια το μεγάλωμά τους. Δίπλα της είχε, βέβαια, το σύντροφό της Μάκη Παντζόπουλο, που της πρόσφερε σημαντική βοήθεια, αλλά και τα παιδιά της που τη βοηθούσαν όσο μπορούσαν.

Μάλιστα, παρόλο που εκείνα ήθελαν να ασχοληθούν παραπάνω με τη μικρή, ο φόβος της Ελένης ήταν μεγάλος και φρόντιζε να τα κρατά μακριά από την μπέμπα, για να μην της μεταφέρουν ιώσεις, τουλάχιστον όχι πριν σαραντίσει... Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ