2015-05-07 14:19:42
Φωτογραφία για Δεν το χωράει ανθρώπινος νους - Η μητέρα της Άννυ συνεχίζει να στηρίζει τον... ΔΟΛΟΦΟΝΟ του παιδιού της!
Επιμερισμό ευθυνών και συνειδητοποίηση του απόλυτου παραλογισμού επιχειρούν οι δικαστικές αρχές που έχουν αναλάβει το δύσκολο έργο των ερευνών για το πρωτοφανές έγκλημα παιδοκτονίας που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη, αφήνοντας άφωνους ακόμα και τους ειδικούς.

Η μητέρα του άτυχου παιδιού, το οποίο είχε τραγικό και άδικο τέλος, προσέρχεται σήμερα στην ανακρίτρια, προκειμένου να πει τι ξέρει για τα αποτρόπαια γεγονότα και να μιλήσει για τη δική της ευθύνη και τις δικές της παραλείψεις.

Από τη δικογραφία, που αποτελεί επιτομή του ειδεχθέστατου εγκλήματος, δεν προκύπτουν στοιχεία ή μαρτυρίες που να εμπλέκουν τη μάνα του 4χρονου παιδιού στον φόνο ή σε όσα φρικαλέα ακολούθησαν για να εξαφανιστεί το πτώμα από τον παιδοκτόνο, που υπήρξε και βιολογικός πατέρας του παιδιού.

Ελειπε στη Γερμανία

Οπως αναφέρει και η ίδια η Δήμητρα Μπορίσοβα, στην τελευταία απολογία της ενώπιον των αστυνομικών αρχών, έλειπε στη Γερμανία όταν συνέβη το αποτρόπαιο έγκλημα στο υπόγειο της οδού Μιχαήλ Βόδα όπου διέμενε ο παιδοκτόνος με το 4χρονο κοριτσάκι.


Η απουσία της στο εξωτερικό διήρκεσε περίπου ένα μήνα καθώς, όπως αναφέρει, έφυγε στις 20 Μαρτίου για να γυρίσει στις 22 Απριλίου, ενώ ο φόνος του παιδιού, όπως προκύπτει από τη δικογραφία, συνέβη τη Μεγάλη Πέμπτη, στις 9 Απριλίου.

«Οσο ήμουν στη Γερμανία, λέει η μητέρα του παιδιού, μιλούσαμε στο τηλέφωνο με την Αννυ και όταν ο Σάββας (ο παιδοκτόνος) την έδινε στη μητέρα του για να την προσέχει, μιλούσα μαζί του και τον ρωτούσα αν είναι καλά το παιδί. Τελευταία φορά που μίλησα με την Αννυ ήταν τη Μεγάλη Πέμπτη».

Παραπλάνηση

Η μητέρα της Αννυς περιγράφει το ρεσιτάλ υποκρισίας που ακολούθησε το αποτρόπαιο έγκλημα, όταν ο δράστης αλλά και η ίδια αποφάσισαν να παραπλανήσουν τις αρχές και να δηλώσουν εξαφανισμένο το ανήλικο.

Στην προανακριτική της απολογία που δόθηκε στις 4 Μαΐου, η Μπορίσοβα αναφέρεται στα γεγονότα και πώς τελικά κατέληξε να υποψιαστεί ότι κάτι κακό είχε συμβεί στο παιδί της.

«Τις τελευταίες ημέρες, αναφέρει, έχω αρχίσει να πιστεύω ότι το παιδί μπορεί να χτύπησε κατά λάθος και να πέθανε και ο Σάββας, επειδή φοβάται, να έχει κρύψει την Αννυ».

Πάντως προκαλεί απορία, τουλάχιστον στις δικαστικές αρχές, το γεγονός ότι η Μπορίσοβα, παρά τα όσα έχει πλέον πληροφορηθεί για την τραγική κατάληξη του παιδιού της, συνεχίζει να στηρίζει τον παιδοκτόνο, ενώ συνειδητά κατέβαλε προσπάθειες συγκάλυψής του όσο καιρό κράτησαν οι έρευνες για την εξιχνίαση του πρωτοφανούς σε διεθνές επίπεδο εγκλήματος. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ