2015-05-07 14:04:28
Φωτογραφία για Δεν ήξερα τίποτα για την τύχη του παιδιού μου
Άγνοια για όλα όσα πέρασε το παιδί της στα χέρια του 27χρονου δολοφόνου του, αναμένεται να δηλώσει η μητέρα της άτυχης Άννυ, Ντιμιτρίνα Μπορίσοβα "Δεν ήξερα τίποτα για την τύχη του παιδιού μου. Κάποιες σκέψεις που έκανα πάνω στην απελπισία μου δεν μπορούσαν να φτάσουν στις φρικαλεότητες που έκανε ο ψυχρός δολοφόνος σε βάρος του παιδιού μου", θα υποστηρίξει η μητέρα, που βαρύνεται με την κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο καθώς και ψευδορκία.

Σύμφωνα με το efsyn.gr, η ίδια αναμένεται να δηλώσει ότι «άφησα το παιδί για να το πάρει η γιαγιά του, η μητέρα του συγκατηγορουμένου μου, όπως και έγινε. Δεν το άφησα για να το κρατήσει αυτός ο ψυχρός δολοφόνος».

Στο υπόμνημά της η Dimitrina Borisova αναφέρει σχετικά: «Σε όλους έκανε εντύπωση η ψυχραιμία του και η ευκολία με την οποία μας διαβεβαίωνε ότι κακώς ερευνά η αστυνομία και ότι τα αποτελέσματα των εργαστηρίων θα είναι αρνητικά. Φυσικά όμως και δεν ήταν έτσι. Μας παρέσυρε η ηρεμία και ψυχραιμία του και απορώ πώς λειτουργούσε έτσι αφού έβλεπε την αστυνομία να τον πλησιάζει και τον κλοιό να σφίγγει γύρω του»


Αναφερόμενη στο ταξίδι-αστραπή στη Βουλγαρία το διάστημα 22-23 Απριλίου και ενώ στις 21 Απριλίου είχε ενημερωθεί από τον 27χρονο ότι το παιδί είχε εξαφανιστεί, η 25χρονη εκτιμά ότι «τώρα εκ των υστέρων βλέπω ότι η επίσκεψη στη Βουλγαρία είχε έναν και μόνο σκοπό να εξασφαλιστεί η σιωπή του Νίκι, δεν ξέρω πώς, αλλά όλα αυτό δείχνουν».

Μετά την απολογία της η ανακρίτρια θα αποφανθεί αν μητέρα της 4χρονης Άνι, που βρήκε τραγικό θάνατο στο σπίτι του πατέρα της, θα προφυλακιστεί ή θα αφεθεί ελεύθερη.

Κατέθεσαν νωρίτερα οι γονείς και ο αδερφός της 25χρονης

Εν τω μεταξύ, το κατώφλι της 10ης τακτικής ανακρίτριας πέρασαν λίγο μετά τις 11:30 το πρωί οι γονείς της Dimitrina Borisova και ο αδερφός της, οι οποίοι κατέθεσαν όσα γνωρίζουν για την υπόθεση.

Επειδή δεν γνωρίζουν ελληνικά, κατέθεσαν με τη συνδρομή μεταφράστριας που κλήθηκε από τη δικαστική λειτουργό.

Θυμίζουμε ότι ο παππούς και η γιαγιά μεγάλωσαν το κοριτσάκι από τη γέννησή του μέχρι τον Φεβρουάριο, όταν η 25χρονη κόρη τους το πήρε μαζί της στην Ελλάδα Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ