2015-05-07 15:30:39
Φωτογραφία για Ο ΜΑΣΟΥΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ... ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ
Στην παραδοχή ότι θα ήθελε κάποια στιγμή να αγωνιστεί σε μια ομάδα ενός μεγάλου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος προχώρησε ο Αρτούρ Μασουακού.

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού μίλησε στην ιστοσελίδα «ilsussidiario.net», τονίζοντας ότι ανήκει στους ερυθρόλευκους και ίσως επεκτείνει το συμβόλαιό του, αλλά δεν μπορεί να γνωρίζει τι θα γίνει «Ειλικρινά δεν ξέρω τι θα γίνει. Έχω υπογράψει για τέσσερα χρόνια στον Ολυμπιακό και ίσως επεκτείνω το συμβόλαιό μου. Θα δούμε», τόνισε –αρχικά- και συνέχισε:

«Γνωρίζω ότι μεγάλοι σύλλογοι ενδιαφέρονται για την απόκτησή μου. Πάντα διαβάζω τις εφημερίδες και ενημερώνομαι για το τι λέγεται για μένα, αλλά είμαι καλά στον Ολυμπιακό. Το τι θα συμβεί στο μέλλον όμως δεν μπορώ να το ξέρω. Θα ήθελα να παίξω σε ένα μεγάλο πρωτάθλημα, όπως αυτά της Ιταλίας, της Αγγλίας, της Ισπανίας ή της Γερμανίας. Θα μου άρεσε να αγωνιστώ στην Αγγλία, αλλά υπάρχουν κάποιες καλές ομάδες από τη Γερμανία και την Ισπανία που θα ήθελα να παίξω. Θα δούμε. Είμαι περήφανος για το ενδιαφέρον μεγάλων συλλόγων και έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον κύριο Ενροτό που με εκπροσωπεί».

Τέλος ο άσος των ερυθρόλευκων αναφέρθηκε ειδικότερα στο ενδιαφέρον των ιταλικών ομάδων…

«Δεν ήξερα για τη Ρόμα. Αυτή τη στιγμή όμως δεν μπορώ να μιλήσω. Η μεταγραφική περίοδος δεν έχει ανοίξει ακόμα. Σίγουρα αυτό που μπορώ να πω είναι ότι και οι δύο είναι πολύ καλές και ποιοτικές ομάδες. Αλλά δεν μπορώ να πω περισσότερα», κατέληξε.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ