2015-05-07 17:00:18
Φωτογραφία για ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ : ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΜΑΣ!
Η αμυντική λειτουργία είναι το μεγάλο πλεονέκτημα του Ολυμπιακού, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στη σημερινή Media Day της Ευρωλίγκας.

«Βρισκόμαστε πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Έχουμε άλλον έναν αγώνα, το Σάββατο. Μένουμε σε αυτόν τον αγώνα σε πρώτη φάση, μιας και όλη τη χρονιά δουλεύουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Θα σκεφτούμε πρώτα αυτό το παιχνίδι και από το Σάββατο θα αρχίσουμε να ετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι που θα έχουμε στο Final 4, ώστε στο γήπεδο να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό.

Αυτό που θα κοιτάξουμε στο Final 4 είναι μόνο το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και το πώς θα είναι κατάλληλα προετοιμασμένη η ομάδα απ’ όλες τις απόψεις, και αγωνιστικά και πνευματικά

Ξέρουμε ότι η ΤΣΣΚΑ είναι μία μεγάλη δύναμη του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Μπορώ να πω ότι στον ημιτελικό είναι το φαβορί, όμως κι εμείς ξέρουμε πως ξέρουμε να κερδίζουμε μεγάλα παιχνίδια, το έχει ξανακάνει η ομάδα. Για μένα το πιο σημαντικό είναι ότι έχουμε την εμπειρία των Final 4. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και πώς να εμφανιστούμε για να κερδίσουμε τον ημιτελικό.


Όλες οι ομάδες μας φοβούνται. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα που έχουμε είναι η αμυντική μας λειτουργία. Έχουμε την καλύτερη άμυνα στην Ευρωλίγκα, πρέπει να συνεχίσουμε έτσι για να εξουδετερώσουμε τα επιθετικά όπλα των αντιπάλων. Έχει 2 και 3 παίκτες σε κάθε θέση.

Το να είσαι σε μία μεγάλη ομάδα, όπως ο Ολυμπιακός, αποτελεί μεγάλη εμπειρία για τον κάθε προπονητή. Εμένα με απασχολεί πως θα ετοιμαστεί η ομάδα, όχι πως θα είμαι εγώ. Κύριο μέλημα είναι η ομάδα να παίξει πρώτα τον ημιτελικό και με το καλό τον τελικό», ήταν τα λόγια του προπονητή του Ολυμπιακού.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ