2015-05-08 12:12:07
Φωτογραφία για ΜΟΙΡΑΣΕ... ΑΤΑΚΕΣ Ο ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟΣ ΜΙΛΑΝ ΤΟΜΙΤΣ!
Ενας απολαυστικός Μίλαν Τόμιτς μοιράζει... ατάκες και σχολιάζει την φράση του που έγινε βίντεο!

Άρπαξε το τιμόνι στο ξεκίνημα του ταξιδιού και έσωσε το… πειρατικό του Ολυμπιακού (σύμφωνα με τα μπλουζάκια που κυκλοφόρησαν οι ερυθρόλευκοι) από τα βράχια.

Στη συνέχεια επέστρεψε στο πόστο του και μαζί με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο το έβαλαν σε ήρεμες θάλασσες και το άφησαν να πλεύσει εκ του ασφαλούς. Τελικά, το κόκκινο καράβι αποδείχτηκε καλοτάξιδο και κατάφερε να φτάσει μέχρι το τέλος της διαδρομής, ρίχνοντας άγκυρα στο “λιμάνι” της Μάδρίτης.

Λίγο πριν γράψει ένα ακόμη φάιναλ φορ στο κοντέρ, ο Μίλαν Τόμιτς μίλησε στο SPORTIT και μοίρασε… ατάκες. Σχολίασε την ατάκα του στην αρχή της σεζόν που ξαναήρθε στο προσκήνιο λόγω ενός εκπληκτικού βίντεο για τη φετινή πορεία του Ολυμπιακού, εξήγησε πώς η ομάδα κατάφερε να ανατρέψει όλα τα δεδομένα στην πορεία, θυμήθηκε την πρώτη του φορά στην Μαδρίτη και δήλωσε με σιγουριά ότι θα έπαιζε και σήμερα σε κορυφαίο επίπεδο.


Σχολιάζοντας το “Ο Ολυμπιακός δεν τελειώνει ποτέ” ο Τόμιτς ανέφερε: “Το είχα πει μετά από ένα παιχνίδι. Σίγουρα δεν τελειώνει ποτέ. Και στις καλές και στις άσχημες στιγμές πρέπει να είναι όλοι μαζί κι έτσι έρχονται οι επιτυχίες. Αν φοβάσαι δεν πρέπει να είσαι στα γήπεδα, αλλά να κάθεσαι σπίτι και να βλέπεις τα ματς από την τηλεόραση. Μέσα από τις δυσκολίες χτίζει το χαρακτήρα της”.

Για όσους έλεγαν μετά τις πρώτες ήττες ότι τελείωσε για φέτος το μπάσκετ του Ολυμπιακού: Είναι δικαίωμα όλων να βλέπουν το μπάσκετ όπως θέλουν όμως εμείς που είμαστε στην ομάδα πρέπει να συνεχίζουμε και να μην φοβόμαστε. Πάντα έλεγα ότι μέσα από τα προβλήματα βγαίνει κάτι καλό. Πάντα κάπου θα κάνεις την κοιλιά. Δεν μπορείς να έχεις 8 μήνες διάρκεια. Για μας είναι θετικό λοιπόν ότι τα άσχημα ήρθα στην αρχή. Η ομάδα έμεινε ενωμένη, έδειξε χαρακτήρα και τελικά βγήκε πιο δυνατή”.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ