2015-05-08 13:46:07
Φωτογραφία για Απίστευτο : Απαγόρευσαν το πλύσιμο των κάδων
Ραντεβού με τη δυσοσμία κλείνει από τώρα και για όλο το καλοκαίρι η Πάτρα με ευθύνη των αρμοδίων υπουργείων που εμπλέκονται στην παραχώρηση αδειών για την κίνηση των οχημάτων πλύσης των κάδων.

Το αρμόδιο υπουργείο ανακάλεσε τα διπλώματα οδήγησης όλων των χειριστών του Δήμου – όπως και σε όλους τους Δήμους της χώρας – οι οποίοι είχαν την προβλεπόμενη από το νόμο κατηγορία για να χειριστούν τα καδοπλυντικά.

Στη συνέχεια προχώρησε σε αλλαγή των κατηγοριών στα διπλώματα και σε συγχώνευση ορισμένων από αυτές αλλά ξέχασε  να εντάξει τους κατόχους διπλωμάτων για το χειρισμό των πλυντικών σε κάποια κατηγορία με αποτέλεσμα αυτοί να μην… υπάρχουν.

Ο υδροκεφαλισμός του υπουργείου είχε σαν αποτέλεσμα να απαγορεύεται στους χειριστές να ανέβουν στα αυτοκίνητα του Δήμου με τα οποία γίνεται η πλύση των κάδων καθώς δεν τους καλύπτει σε περίπτωση ατυχήματος καμία ασφαλιστική, ενώ σε πιθανό έλεγχο της τροχαίας θα πάνε κατηγορούμενοι για οδήγηση οχήματος χωρίς άδεια.


Ήδη οι κάδοι της Πάτρας συμπληρώνουν δύο περίπου μήνες άπλυτοι, όταν την ίδια ώρα το υπουργείο υγείας και το ΚΕΛΠΝΟ πραγματοποιούν εκστρατεία ενημέρωσης για την αντιμετώπιση των κινδύνων που υπάρχουν από κουνούπια και άλλες εστίες μόλυνσης.

Είναι απίστευτοι

Την ίδια γκάφα είχαν κάνει οι αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες των εμπλεκομένων υπουργείων και το 1998 και την διόρθωσαν με καθυστέρηση ενός χρόνου με την έκδοση διευκρινιστικής εγκυκλίου.

Εκεί που σταματά η λογική είναι στην απάντηση που δόθηκε στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου, όταν ζήτησαν να επιτραπεί στους χρήστες των πλυντικών να ανεβούν στα αυτοκίνητα βάση της εγκυκλίου του ’98, για να λάβουν ως απάντηση, πως πρέπει να περιμένουν έως ότου να βγει νέα εγκύκλιος. Μέχρι τότε η Πάτρα θα βρωμάει.

Σε όλη τη χώρα

Όπως προκύπτει από τα στοιχεία που έχεις στη διάθεσή του το patrastimes, λόγω του λάθους που έκανε το υπουργείο, όλοι οι κάδοι σε όλους του μεγάλους Δήμους της χώρας θα παραμένουν μέσα στο καλοκαίρι άπλυτοι, έως ότου υπογραφεί σχετική ρυθμιστική εγκύκλιος, που θα δίνει και πάλι ρόλο και… ύπαρξη στους χειριστές των πλυντικών μηχανημάτων για τους κάδους κάθε Δήμου.!
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ