2015-05-08 13:50:12
Φωτογραφία για Δείτε το νέο βίντεο κλιπ της Δέσποινας Βανδή στην Κωνσταντινούπολη (βίντεο)
Εδώ και λίγες ώρες ανέβηκε στο διαδίκτυο το ολοκαίνουργιο βίντεο κλιπ της Δέσποινας Βανδή για το τραγούδι «Αν σου λείπω» - σε σύνθεση Κυριάκου Παπαδόπουλου και στίχους Όλγας Βλαχοπούλου- που γυρίστηκε στην Κωνσταντινούπολη, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Κώστα Καπετανίδη.

Το κλιπ ξεκινάει από το κοσμοπολίτικο Σιραγκάν, το παλάτι του Σουλτάνου που πλέον λειτουργεί ως ξενοδοχείο, ενώ συνεχίζει σε μία συνοικία στην Παλιά Πόλη δίπλα στο Πατριαρχείο και καταλήγει στο Βόσπορο.

Η Δέσποινα στην προσωπική της σελίδα στο Facebook έγραψε: «Από την πρώτη στιγμή που άκουσα το "Αν σου λείπω" του Κυριάκου και της Όλγας το μυαλό μου ταξίδεψε στην Κωνσταντινούπολη μέσα στα χρώματα και την ιστορία αυτής της πόλης και στις όχθες του Βοσπόρου! Έκλεινα τα μάτια μου και με πήγαινε μόνο του εκεί!Με ενα κόκκινο φουστάνι! Πέρασαν μήνες πολλοί και η εικόνα αυτή δεν έσβηνε απο μέσα μου! Ήταν ταμενο να γίνει εκεί! Έχω ταξιδέψει σε πολλά μέρη του κόσμου με το τραγούδι. Αυτά που ένιωσα όμως οταν πήγα για πρώτη φορά στην Κωνσταντινούπολη και την Αγία Σοφία δεν τα ένιωσα πουθενά αλλού! Ξυπνούσε μέσα μου η ιστορία μας και σχεδόν αφουγκραζόμουν το παρελθόν με έναν πολυ πρωτόγνωρο τροπο συγκινητικό! Η μελωδία αυτού του τραγουδιού λοιπον με έσπρωχνε εκεί θαρρείς και το χρωστούσα... Χωρίς επιλογή... Ευχαριστώ όλους μου τις συνεργάτες και ιδιαίτερα τον αγαπημένο μου Κώστα!» .

Πηγή: Govastileto
xespao
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ