2015-05-08 21:51:48
Φωτογραφία για ΤΡΕΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ... ΑΠΟΥΣΙΑ ΜΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟ Ο ΘΡΥΛΟΣ!
Ευχάριστα είναι τα νέα στον Ολυμπιακό από την τελευταία προπόνηση της Παρασκευής, με την οποία οι ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους ενόψει της αναμέτρησης με τον Πανελευσινιακό.

Την στιγμή που οι ερυθόλευκοι μετρούν αντίστροφα για το μεγάλο ραντεβού του Θρύλου στο Final-4 της Μαδρίτης, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος διαπίστωσε με ιδιαίτερη ικανοποίηση ότι οι Βαγγέλης Μάντζαρης, Τρεμέλ Ντάρντεν και Όλιβερ Λαφαγιέτ ξεπέρασαν πλήρως τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν, με αποτέλεσμα να «φωνάξουν» παρών για τις ανάγκες της σαββατιάτικης αναμέτρησης.

Μοναδικός απών θα είναι ο Ματ Λοτζέσκι. Ο Αμερικανός φόργουορντ δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα τραυματισμού, ωστόσο η τεχνική ηγεσία θεωρεί σκόπιμο να τον προφυλάξει και να του δώσει κάποιες ...«ανάσες» ξεκούρασης πριν τον καθοριστικό ημιτελικό της επόμενης Παρασκευής με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Στο παιχνίδι με το οποίο πέφτει η αυλαία της κανονικής περιόδου, ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει να δώσει πανηγυρικό χαρακτήρα με αφορμή την κατάληψη της πρώτης προνομιούχου θέσης, η οποία παρέχει και το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας ενόψει των επερχόμενων πλέϊ–οφ στον δρόμο προς την κατάκτηση του φετινού τίτλου.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ