2015-05-09 09:32:13
Φωτογραφία για ΧΑΜΟΣ ΓΙΑ ΡΟΜΠΕΡΤΟ ΚΑΙ ΜΑΣΟΥΑΚΟΥ, ΑΛΛΑ...
Ρομπέρτο και Μασουακού είναι... περιζήτητοι στο εξωτερικό, αλλά ο Ολυμπιακός ορίζει τη μοίρα τους και αμφότεροι δηλώνουν ευτυχείς στο Λιμάνι!

Ψηλά στη μεταγραφική λίστα πολλών ομάδων του εξωτερικού βρίσκονται Ρομπέρτο και Μασουακού. Ίντερ, Ρόμα και όχι μόνο φέρονται να παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον τις περιπτώσεις του Ισπανού γκολκίπερ και του Γάλλου αριστερού μπακ, αλλά στον Ολυμπιακό κάθε άλλο παρά... ανησυχούν.

Αμφότεροι δεσμεύονται με μεγάλα συμβόλαια και δηλώνουν ευτυχείς στην Ελλάδα και τους ερυθρόλευκους και έτσι θα χρειαστεί μια πολύ μεγάλη πρόταση για να φύγουν.

Ο μεν Ρομπέρτο έχει συμβόλαιο μέχρι το 2018 και σε αυτό υπάρχει ρήτρα που δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητη (φέρεται να αγγίζει τα 8 εκατ. ευρώ), ειδικά για τη θέση που αγωνίζεται.

Ο δε Μασουακού, που επίσης δεσμεύεται για άλλα τρία χρόνια, δεν έχει τέτοια ρήτρα στο συμβόλαιό του, πράγμα που σημαίνει πως ο Ολυμπιακός ορίζει απόλυτα τη μοίρα του και δημοσιεύματα αναφέρουν πως οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν καμία πρόθεση να τον πουλήσουν, ακόμη και με πρόταση 10 εκατ. ευρώ, καθώς θεωρούν πως μπορεί να προσφέρει πολλά ακόμη στην ομάδα και να ανεβάσει ακόμη περισσότερο τις μετοχές του.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ