2015-05-09 09:50:27
Φωτογραφία για Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα αναμετρηθούν στον τελικό
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός είναι το ζευγάρι του τελικού του Final-4 του Κυπέλλου. Πρώτη φορά στην ιστορία της ελληνικής υδατοσφαίρισης θα αναμετρηθούν οι "αιώνιοι" του ελληνικού αθλητισμού. Το ιστορικό ματς θα διεξαχθεί το Σάββατο (9/5, 19.00, live από το Sport24.gr).

Στο δεύτερο ημιτελικό του Final-4 ο Ολυμπιακός επικράτησε 16-5 του ΠΑΟΚ στο κολυμβητήριο του Καρπενησίου. Οι "ερυθρόλευκοι" κυριάρχησαν στα πρώτα δύο οκτάλεπτα, αλλά έχασαν το ρυθμό τους στη συνέχεια.

Στον τελικό οι "ερυθρόλευκοι" θα υπερασπιστούν τον τίτλο τους, διεκδικούν το 17ο τρόπαιο και ο Νίκος Δεληγιάννης θα επιχειρήσει να σηκώσει το Κύπελλο για 12η φορά στην καριέρα του, ώστε να γίνει ο απόλυτος ρέκορντμαν στο Κύπελλο.

Τα οκτάλεπτα: 2-5, 1-5, 1-3, 1-3

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ (Π.Βέργος): Κεχαγιάς, Σαρησάββας 2, Μιτελούδης, Αληχανίδης, Προσινικλής, Αντιβαλίδης, Κόλιανιν, Παπαποστόλου 1, Βογιατζόγλου 2, Σολανάκης, Μαζοκοπάκης, Βαχαρέλης, Μπεζιλιώτης, Φοροτζίδης, Κίσσας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θ.Βλάχος): Δεληγιάννης, Μυλωνάκης 2, Δελακάς, Βλαχόπουλος 2, Φουντούλης 2, Ποντικέας, Ντόσκας 1, Μουρίκης 2, Κολόμβος 3, Μάλιαρακ 1, Γούνας, Γαλανίδης, Δερβίσης 2.

Πηγή: sport24
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ