2015-05-10 00:04:17
Φωτογραφία για ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΟΥ ΕΝΤΙΝΓΚΑ...
Ο Ντελβίν Εντινγκά τόνισε σε συνέντευξή του στο συνδρομητικό κανάλι πως το θέμα της παραμονής του στον Ολυμπιακό θα... αποσαφηνιστεί μετά τον τελικό του Κυπέλλου.

Κλείνοντας δύο χρόνια στον Ολυμπιακό, ο Ντελβίν Εντινγκά κάνει έναν απολογισμό της φετινής πορείας της ομάδας του στην συνέντευξη που παραχώρησε στη NOVA. Παραδέχεται ότι δεν πρόκειται να ξεχάσει το γκολ που πέτυχε επί της Γιουβέντους στο Τορίνο και διευκρινίζει ότι το θέμα της παραμονής του θα ξεκαθαρίσει μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μεταξύ άλλων τόνισε: «Υπάρχει χρονική διαφορά ανάμεσα στο ματς με τον Πλατανιά και τον τελικό του κυπέλλου.

Θα προσπαθήσουμε να χρησιμοποιήσουμε το ματς της Κυριακής προς όφελός μας για να είμαστε έτοιμοι για τον τελικό. Όμως, από εκεί και πέρα θα υπάρχει χρόνος για να προετοιμαστούμε κατάλληλα μόνο για τον τελικό. Για εμάς το παιχνίδι με τον Πλατανιά είναι μία ακόμη καλή ευκαιρία να αποδείξουμε γιατί είμαστε και φέτος πρωταθλητές. Παράλληλα, θέλουμε να δείξουμε ότι είμαστε σε καλή κατάσταση».


Σχετικά με την παρουσία του στους «ερυθρόλευκους» τόνισε: «Πραγματικά πρόκειται για μία πολύ καλή εμπειρία. Η 2η χρονιά πέρασε με πάρα πολύ όμορφο τρόπο. Είχα την ευκαιρία να παίξω σε πιο πολλά ματς από ότι στην πρώτη μου σεζόν. Αυτό με βοήθησε πάρα πολύ ως ποδοσφαιριστή. Παράλληλα, είχαμε την ευκαιρία να διεκδικήσουμε έναν ακόμη τίτλο, το 2ο συνεχόμενο στο πρωτάθλημα με την παρουσία μου εδώ. Έχουμε τη δυνατότητα να διεκδικήσουμε έναν ακόμη τίτλο, του κυπέλλου, ώστε και σε ομαδικό, αλλά και σε ατομικό επίπεδο η χρονιά να είναι πιο πετυχημένη».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ