2015-05-10 14:28:05
Φωτογραφία για ΕΥΚΟΛΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ
Σπουδαία νίκη με 0-3 εκτός έδρας επί του Πλατανιά σημείωσε για την 34η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νέων, η Κ20 του Ολυμπιακού.

Οι ερυθρολευκοι ήταν σαφώς καλύτεροι από τους αντιπάλους τους και έφτασαν δίκαια στη νίκη με την οποία κατέκτησαν συν τοις άλλοις τους 84 βαθμούς.

Με τέσσερα παιχνίδια να απομένουν ακόμα, οι ερυθρόλευκοι είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο πως θα αναδειχτούν πρωταθλητές Ελλάδας, ενώ μπορεί να το κάνουν αυτό και από σήμερα κιόλας, αν... γκελάρει ο Ατρόμητος.

Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος λοιπόν και άνοιξε το σκορ στο 32ο λεπτό, με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ του Σάλιακα. Ο Πλατανιάς είχε να αντιπαραθέσει μια καλή στιγμή στο 12' με σουτ του Παπαδάκη, σε φάση όπου τραυματίστηκε ο Ηλιάδης και στο 40' έδωσε τη θέση του στον Κατσιμήτρο.

Από εκεί και πέρα, ο Θρύλος διπλασίασε τα τέρματά του στο 45'. Ο Ανδρούτσος «χόρεψε» δύο αντιπάλους του και την κατάλληλη στιγμή έδωσε στον Ιγνατίδη που έκανε το 0-2.

Το τελικό 0-3 διαμορφώθηκε από τον Βέργο στις καθυστερήσεις, που πέρασε στο παιχνίδι ως αλλαγή, με το παιχνίδι να κλείνει με ένα καλό σουτ του Κοκκάκη από πλευράς Πλατανιά.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ