2015-05-10 18:34:12
Φωτογραφία για ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ : ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!
Από τον Ολυμπιακό εξαρτάται η κατάκτηση του τίτλου της Α1 πόλο Ανδρών, σύμφωνα με όσα είπε ο Άγγελος Βλαχόπουλος σε συνέντευξή του στον "ΣΠΟΡ FM 94,6", μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού στον τελικό Κυπέλλου.

Η συγκέντρωση του Ολυμπιακού θα κρίνει το πρωτάθλημα, όπως τόνισε ο περιφερειακός των ερυθρόλευκων, ο οποίος χαρακτήρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου στον τελικό με τον Παναθηναϊκό ευκολότερη από τους προηγούμενους τίτλους που έχει κατακτήσει, ενώ αναφέρθηκε και στο χαμηλό επίπεδο του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα είπε ο Άγγελος Βλαχόπουλος :

Για τον τελικό Κυπέλλου κόντρα στον τον Παναθηναϊκό: «Ξέραμε ότι είναι καλή ομάδα και θα πίεζε στην αρχή. Ξέραμε ότι θα έχουν δυνάμεις. Αλλά μετά ήμασταν σίγουροι πως θα ξέφευγε το σκορ, ανάλογα με τη δική μας απόδοση».

Για το τι σημαίνει γι’ αυτόν ο τίτλος: «Το να κερδίζεις ένα τρόπαιο με τόση ευκολία απέναντι στον Παναθηναϊκό είναι πολύ σημαντικό. Το θέλαμε όλοι, οι παίκτες, η διοίκηση, ο κόσμος. Ευελπιστώ να κατακτήσω πολλούς τίτλους, οπότε αυτός δεν ήταν ιδιαίτερος για μένα. Έχει έρθει πιο εύκολα απ’ όσο οι προηγούμενοι που έχω κατακτήσει. Ίσως να μην είναι τόσο ωραίο αυτό».


Για το αν θα ήθελε περισσότερο ανταγωνισμό: «Σίγουρα, θα θέλαμε να υπάρχει ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, στο οποίο θα συμμετέχουν περισσότερες ομάδες. Κάποιες ομάδες που πήγαν καλά φέτος, δεν δήλωσαν καν συμμετοχή στο Κύπελλο».

Για το Final-4 του Κυπέλλου στο Καρπενήσι: «Ήταν πολύ ωραία διοργάνωση. Ο κόσμος γέμισε το κολυμβητήριο και στα τρία παιχνίδια. Κάνει πολύ καλό στην ανάπτυξη του αθλήματος, ότι στηρίζεται από φορείς της επαρχίας. Ήρθε και κόσμος απ’ τη Λαμία, την Αθήνα, δημιούργησαν πολύ ωραία ατμόσφαιρα».

Για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος: «Πάντα υπάρχει περίπτωση να χαθεί το οποιοδήποτε τρόπαιο, αν δεν είσαι συγκεντρωμένος και δεν κάνεις καλά παιχνίδια. Υπάρχουν καλές ομάδες μέχρι στιγμής. Δεν είναι στο επίπεδο του Ολυμπιακού, αλλά υπάρχουν. Όλα κρίνονται απ’ τη δική μας απόδοση. Είναι στο χέρι μας. Αν είμαστε σοβαροί δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα».

Για την παρουσία του στον Ολυμπιακό:«Έχω να πω τα καλύτερα για τον Ολυμπιακό. Είναι σωματείο που δουλεύει σε άκρως επαγγελματικά επίπεδα σε όλα τα θέματα. Είναι πολύ μεγάλη ομάδα, θέτει στόχους και κοιτάει να ανεβάζει τον πήχη. Το δείχνει με τις μεταγραφών που γίνονται. Πραγματικά είναι ότι καλύτερο υπάρχει αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Είμαι τυχερός και ευχαριστημένος που είμαι μέρος της».

Για το αν σκέφτεται την ανανέωση της συνεργασίας του: «Το συμβόλαιο μου τελειώνει σε έναν χρόνο. Σίγουρα έχω στο μυαλό μου την ανανέωση. Όταν ήρθα ήθελα την καταξίωση, να φτάσουμε ψηλά. Οι στόχοι της ομάδας ήταν ανάλογοι με αυτό που είχα στο μυαλό μου, δηλαδή την Ευρώπη και αθλητική καταξίωση. Αν συνεχίσουμε και οι δύο να θέτουμε τους ίδιους στόχους, πιστεύω πως θα ανανεώσουμε και τη συνεργασία μας».

Για την φετινή Ευρωπαϊκή πορεία του Ολυμπιακού: «Είναι άδικο να περνάει η διοργανώτρια. Η Μπαρτσελονέτα δεν έκανε καλά παιχνίδια, την περάσαμε στη βαθμολογία, αλλά πέρασε στο Final-6. Όλα ήταν στο δικό μας χέρι. Κάναμε ένα λάθος παιχνίδι με την Μπαρτσελονέτα και ίσως με την Προ Ρέκο στην έδρα μας και εκεί κρίθηκαν όλα».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ