2015-05-10 23:48:08
Φωτογραφία για Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΤΟΜΙΤΣ ΣΤΟΝ... ΛΟΤΖΕΣΚΙ ΜΕ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΑΤΑΚΕΣ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Μία ξεχωριστή θεματολογία έκανε η Ευρωλίγκα για τις τέσσερις ομάδες που θα βρεθούν στο Final 4.

Συγκεκριμένα, για κάθε έναν σύλλογο, ετοίμασε μία διαφορετική συνέντευξη από τις άλλες, επιλέγοντας έναν νυν παίκτη από το τωρινό ρόστερ να πάρει συνέντευξη από... παλιά δόξα της ομάδας.

Μάλιστα, για τον Ολυμπιακό, επιλέχθηκε ο Ματ Λοτζέσκι να πάρει συνέντευξη από τον Μίλαν Τόμιτς και το αποτέλεσμα, ήταν... εξαιρετικά ενδιαφέρον.

Ο Τόμιτς θυμήθηκε το καλάθι του Πρίντεζη στην Κωνσταντινούπολη, αλλά και την κούπα στη Ρώμη και έδωσε μία... συμβουλή στον Αμερικανό (με βελγικό διαβατήριο) παίκτη του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Ματ Λοτζέσκι στον Μίλαν Τόμιτς:

Λοτζέσκι: Έχασες το πρώτο Final 4 της καριέρα σου με τον Ολυμπιακό. Ήταν δύσκολο να το ξεπεράσεις αυτό; Ή ήταν πολύ δύσκολο να επιστρέψεις Τόμιτς: Κάθε φορά που χάνεις το Final 4 είναι πολύ δύσκολο ξέρεις, αλλά σε αυτό το επίπεδο όλοι μας πρέπει να είμαστε πολύ σκληροί πνευματικά και πρέπει να το ξεπεράσουμε πολύ γρήγορα και όλες τις δυσκολίες. Οπότε μετά από μία ήττα είναι δύσκολο αλλά οφείλεις να συνεχίσεις απευθείας την επόμενη μέρα


Λ: Το 1997 ήσουν μέρος της ομάδας που ο Ολυμπιακός σήκωσε την πρώτη του Ευρωλίγκα. Ποιο είναι το μεγαλύτερο πράγμα που θυμάσαι από αυτό;

Τ: Όταν το ρολόι μηδενίστηκε τότε ξέρεις ότι κέρδισες τον τίτλο και αυτό είναι κάτι που δεν μπορείς να το εκφράσεις με λέξεις. Μετά θυμάμαι πως μαζί με τον Τάρλατς, τον συμπαίκτη μου, πήγαμε στο πούλμαν της ομάδας και ξεκίνησε να το οδηγάει. Ήταν τόσο χαρούμενος που ήταν έτοιμος να γίνει οδηγός και να μας πάει στο ξενοδοχείο

Λ: Ήσουν βοηθός προπονητής στις δύο τελευταίες Ευρωλίγκες του Ολυμπιακού. Τι θυμάσαι από το σκηνικό όταν ο Πρίντεζης έβαλε το καλάθι όπου ξεκίνησε τελικά και η back to back επικράτηση στην Ευρωλίγκα.

Τ: Όταν σκόραρε αυτό το δίποντο ήταν κάτι το εκπληκτικό. Δηλαδή να κερδίσεις τον τίτλο με το τελευταίο σουτ ήταν ο καλύτερος τρόπος για να κερδίσεις το παιχνίδι.

Λ: Είναι η πρώτη μου φορά που βρίσκομαι σε Final 4. Ποια είναι η καλύτερη συμβουλή που μπορείς να μου δώσεις;

Τ: Η καλύτερη συμβουλή είναι να είσαι ήρεμος. Να προετοιμάσεις τον εαυτό σου περισσότερο πνευματικά για αυτού του είδους τα παιχνίδια γιατί αυτά τα παιχνίδια χρειάζεται καλή και ειδική προετοιμασία και αυτή η προετοιμασία ξεκινάει από την στιγμή που μπαίνουμε στο αεροπλάνο για να ταξιδέψουμε στην Μαδρίτη.

Δείτε τη συνέντευξη στο παρακάτω βίντεο (από το 24:20 μέχρι και το τέλος):
olympiacos-blog
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ