2015-05-11 00:40:19
Φωτογραφία για ΠΑΡΑΣΧΟΣ : ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΤΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ!
Ο Γιώργος Παράσχος έκανε μνεία στους λόγους που ο Πλατανιάς πέτυχε την παραμονή του και ενώ θα συνεχίσει στο τιμόνι του, όπως εαναφέρει το "Gazzetta.gr".

Ο Έλληνας τεχνικός που με την επίτευξη της σωτηρίας του Πλατανιά σφράγισε και την παραμονή του στον πάγκο του είπε στην συνέντευξη Τύπου για:

Το ματς και το 1-1: Καταρχήν θα πρέπει να δώσω πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί πάνω απ' όλα σε αυτά τα παιχνίδια που παίξαμε, ειδικότερα στα τέσσερα που παίξαμε στην έδρα μας έκαναν ότι ήταν δυνατό για να μπορέσουμε να κερδίσουμε αυτά τα παιχνίδια. Πιστεύω κάναμε μια τεράστια προσπάθεια και παρ' όλο που το πρόγραμμα μας αλλά και την ψυχολογία αυτών των παιδιών που ήταν πολύ άσχημη. Μπορώ να πω ότι μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα και αλλάξαμε την φιλοσοφία της ομάδας μας αλλά και με τρομερή θέληση την οποία είχαμε καταφέραμε και φτάσαμε σε ένα τέτοιο επίπεδο την ομάδα που μπορώ να πω ότι σωθήκαμε σχεδόν άνετα.


Αυτό που θέλω να πω είναι ότι κανένας δεν μας χαρίστηκε. Είδατε τι έγινε σε όλα τα παιχνίδια και στα τρία νικηφόρα και σε αυτό σήμερα με τον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός κατέβασε ότι καλύτερο μπορούσε. Σήμερα πιστεύω κάναμε το καλύτερο παιχνίδι μας από τα υπόλοιπα τέσσερα παιχνίδια που ήμουν στον πάγκο της ομάδος και νομίζω ότι στα τελευταία λεπτά από το άγχος να μπορέσουμε να κρατήσουμε το παιχνίδι στο 1-0 και αν δεν γυρίζαμε τοσο πολύ πίσω ίσως να τελειώναμε το πρωτάθλημα νικηφόρα απέναντι στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Απέναντι στην πρωταθλήτρια. Από εκεί και πέρα θα σκεφτούμε την συνέχεια. Εάν θέλουμε να είμαστε συνεπείς θα πρέπει από αύριο να αρχίσουμε τον προγραμματισμό και να δούμε αυτή η ομάδα ξανά να μην περάσει αυτά που πέρασε τα τρία τελευταία χρόνια: να περιμένει την τελευταία αγωνιστική να σωθεί.

Την παράδοσή του με Ολυμπιακό: Έχουμε μια παράδοση με τον Ολυμπιακό αλλά και με άλλες ομάδες. Τους κερδίσαμε τους αποκλείσαμε από το Κύπελλο.

Τη νέα χρονιά και τον προγραμματισμό: Θα πρέπει να σκέφτεσαι ως ομάδα από τώρα τις αδυναμίες. Αυτές που δείξαμε και στον οργανωτικό ακόμη τομέα. Θα πρέπει να μπορέσουμε όσο είναι νωρίς ακόμα να ξαναχτίσουμε την ομάδα από την αρχή. Το κυριότερο είναι να μην συμβεί αυτό που έγινε πέρυσι: πιστεύω στην αρχή της προετοιμασίας εφόσον είναι δυνατόν θα πρέπει να έχει όλους τους παίκτες διαθέσιμους. Είναι βασικό για μένα και αυτό επιδιώκω σε όλες τις ομάδες. Να έχω το 90% τουλάχιστον του υλικού για να μην πω το 100% και να ξεκινάμε όλοι μαζί. Δεν μπορεί να έρχεται κάθε εβδομάδα και ένας παίκτης και να φτάνουμε σε ένα σημείο που αρχίζει το πρωτάθλημα και το μισό υλικό της ομάδος να είναι πίσω σε πάρα πολλά πράγματα.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ