2015-05-11 12:37:23
Φωτογραφία για Είχε ρημάξει τα αγροκτήματα της Κορινθίας
Οι κλοπές εξιχνιάστηκαν μετά από πολύμηνη έρευνα των ανδρών της Ασφαλείας Σε πραγματικό εφιάλτη είχε εξελιχθεί τους τελευταίους τρεισήμισι μήνες για τους ιδιοκτήτες αγροκτημάτων στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Σικυωνίων στην Κορινθία, ένας 32χρονος «κυνηγός» μετάλλων που είχε βάλει στο μάτι τα εξαρτήματα των συστημάτων άρδευσης.

Από τα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου, ο νεαρός Έλληνας είχε εισβάλει σε τουλάχιστον 20 κτήματα στις περιοχές της Κοκκινιάς, του Πάσιου, του Άνω και Κάτω Διμηνιού και του Βασιλικού Κορινθίας και είχε «ξηλώσει» τις βάνες παροχής νερού και άλλα μεταλλικά αντικείμενα που, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους, η συνολική αξία τους φτάνει τα 6.000 ευρώ!

Οι κλοπές εξιχνιάστηκαν μετά από πολύμηνη έρευνα των ανδρών της Ασφαλείας και ο δράστης συνελήφθη στην Κόρινθο από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε.. Στην κατοχή του βρέθηκε μέρος των κλοπιμαίων που αποδόθηκε στους ιδιοκτήτες των αγροκτημάτων και  οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ο οποίος του άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές και τον παρέπεμψε να απολογηθεί στον ανακριτή. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ