2015-05-11 13:47:08
Φωτογραφία για ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ!
Οι ποδοσφαιριστές των ομάδων Κ-11, Κ-12 της Ακαδημίας μας επισκέφτηκαν το Κέντρο Πολιτισμού "Ελληνικός Κόσμος" για να παρακολουθήσουν την ταινία "Τιτάνες στην εποχή των Παγετώνων".

Ημέρα εκπαίδευσης ήταν η Κυριακή για τις ομάδες της Ακαδημίας μας. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές άφησαν για μια ημέρα την αγαπημένη τους μπάλα στην.. άκρη και στο πλαίσιο του Εκπαιδευτικού Προγράμματος της Ακαδημίας επισκέφτηκαν το Κέντρο Πολιτισμού "Ελληνικός Κόσμος". Οι ομάδες Κ-11 και Κ-12 μαζί με τους προπονητές τους κ. Τάσο Πάντο και κ. Τάσο Κυριακόπουλου παρακολούθησαν την εκπαιδευτική ταινία "Τιτάνες στην εποχή των Παγετώνων" και έμαθαν πολλά και χρήσιμα πράγματα για τον πλανήτη μας αλλά και για τα ζώα που υπήρχαν και έχουν εξαφανιστεί.

Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν με την προβολή της ταινίας, με 3D γυαλιά, στο θόλο του Κέντρου Πολιτισμού και "βομβάρδισαν" με ερωτήσεις τους προπονητές τους μετά από την έξοδο από την αίθουσα. Το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα της Ακαδημίας μας θα συνεχιστεί με νέες επισκέψεις σε χώρους Πολιτισμού και Μάθησης.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Βαθαίνει η τρύπα στο φάρμακο
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Βαθαίνει η "τρύπα" στο φάρμακο
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ