2015-05-12 09:00:36
Φωτογραφία για Η... ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΣΛΟΥΚΑ!
Ο γκαρντ του Ολυμπιακού σε δηλώσεις του υποστήριξε πως η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι το φαβορί στον ημιτελικό των δυο ομάδων, στο Final-4 της Μαδρίτης, για την Ευρωλίγκα.

Ο Ολυμπιακός έχει το... "know-how" με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όπως απέδειξε στον τελικό της Κωνσταντινούπολης και στον ημιτελικό του Λονδίνου. Στη Μαδρίτη, όμως ο μεταξύ τους ημιτελικός θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι.

«Η ΤΣΣΚΑ είναι το φαβορί», δήλωσε στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ - ΜΠΕ) ο Κώστας Σλούκας τονίζοντας πάντως πως «το παιχνίδι θα κριθεί στη θέληση για τη νίκη, στον έλεγχο του ρυθμού... να καταφέρουμε να πάρουμε τα ριμπάουντ, αλλά και να δείξουμε την άμυνα η οποία μας έχει φέρει ως εδώ».

-Τι είχε ο Ολυμπιακός φέτος που δεν το είχε πέρυσι όσον αφορά στην πρόκριση στο φάιναλ φορ;

«Κατ΄ αρχήν πέρυσι είχαμε κάποιους τραυματισμούς, όπως και φέτος. Θεωρώ ότι φέτος τους αντιμετωπίσαμε και καταφέραμε να καλύψουμε τα κενά που δημιουργήθηκαν και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό ώστε να βρεθούμε στο φάιναλ φορ και είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας».


-Eχει σχέση

«Μιλάμε για ένα διαφορετικό παιχνίδι. Μιλάμε για ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι, όπου η ΤΣΣΚΑ είναι το φαβορί για τον ημιτελικό αυτό, αλλά ο Ολυμπιακός πάει για να διεκδικήσει τις πιθανότητες που έχει για να βρεθεί στον τελικό.»

-Το γεγονός ότι η ΤΣΣΚΑ έχει Έλληνα προπονητή, το Δημήτρη Ιτούδη, ενισχύει τις πιθανότητές της;

«Είναι σημαντικό ότι γνωρίζουν τον Ολυμπιακό, γνωρίζουν την ελληνική πραγματικότητα, πως σκέπτονται οι Έλληνες, πως σκέπτεται ο Ολυμπιακός ως ελληνική ομάδα σε ένα φάιναλ φορ. Από εκεί και πέρα, δεν παίζει και τόσο σημαντικό ρόλο. Υπάρχουν άλλοι παράγοντες που θα παίξουν σημαντικό ρόλο σε ένα συγκεκριμένο παιχνίδι».

-Με τον Ντε Κολό και τον Τεόντοσιτς στα γκαρντ, αλλά και τους Καούν, Χάινς στη ρακέτα πόσο ισχυρή θεωρείς πως είναι η αντίπαλός σας

«Η ΤΣΣΚΑ διαθέτει πλήρες ρόστερ, αλλά προσωπικά πιστεύω πως το παιχνίδι θα κριθεί στη θέληση για τη νίκη, στον έλεγχο του ρυθμού, να καταφέρουμε να πάρουμε τα ριμπάουντ, αλλά και να δείξουμε την άμυνα η οποία μας έχει φέρει ως εδώ».

-Τι θα ήθελες να υποσχεθείς στους φιλάθλους του Ολυμπιακού που προσδοκούν ένα 4ο ευρωπαϊκό τρόπαιο;

«Ο Ολυμπιακός και κάθε παίκτης θα παλέψει όσο δυνατότερα μπορεί για να καταφέρει να προκριθεί η ομάδα».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ