2015-05-12 14:34:23
Φωτογραφία για ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΗΣ ΕΠΣΜ Η ΣΧΟΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!
Η ομάδα της Σχολής Θεσσαλονίκης κέρδισε με 2-1 τον ΠΑΟΚ στον 2ο ημιτελικό και προκρίθηκε στον τελικό του Παιδικού Πρωταθλήματος ΕΠΣΜ.

Στον τελικό του Παιδικού Πρωταθλήματος ΕΠΣΜ προκρίθηκε η ομάδα της Σχολής μας στη Θεσσαλονίκη αποκλείοντας τον ΠΑΟΚ. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Σχολής του Ολυμπιακού κέρδισαν εκτός έδρας με 2-1 την ομάδα της Ακαδημίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον 2ο ημιτελικό και θα διεκδικήσουν το Σάββατο 16/5 (κόντρα στην Ακαδημία Κούδα ή Ακαδημία Κούη) την κούπα στη Θεσσαλονίκη.

Στον 1ο ημιτελικό οι δυο ομάδες είχαν μείνει ισόπαλες (2-2) αλλά στον δεύτερο ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη και την πρόκριση. Τα δυο γκολ της ομάδας μας πέτυχαν οι Ευθυμιάδης (0-1), Ζήσης (1-2) ενώ ο Πανταζής είχε δοκάρι!

Η αρχική σύνθεση της ομάδας μας: Φουντούκας, Κατσαούνης, Σωτηριάδης, Ελευθεριάδης, Τσάνο, Γκουτζιουρίδης, Παπαδόπουλος Δ., Πανταζής, Ακριτίδης, Παπαδόπουλος Α., Ευθυμιάδης. Αγωνίστηκαν και οι: Ζήσης, Μπράτσια, Τζιοβανάκης, Καμουλάκος, Γκρίγκας και Τζαρτζάνης. Προπονητής της ομάδας του Ολυμπιακού είναι ο κ. Αντώνης Λεπιτσάς.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Δελτίο Τύπου ΙΣ Πρέβεζας
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Δελτίο Τύπου ΙΣ Πρέβεζας
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ