2015-05-12 16:22:49
Φωτογραφία για Ανεπιθύμητο χαρακτηρίζουν τον Στουρνάρα βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ
Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έθεσαν το ζήτημα που αφορά τον Γιάννη Στουρνάρα, σε ραδιοφωνικές τους συνεντεύξεις Συγκεκριμένα, ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Νίκος Βούτσης μιλώντας στο ραδιοσταθμό ALPHA άφησε αιχμές για τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος και για άλλα στελέχη της κρατικής μηχανής, λέγοντας: «Δεν παρέχουν στην κυβέρνηση την βοήθεια που πρέπει. Δεν είναι εχθροί ,ούτε 5η φάλλαγα, αλλά είναι αντίπαλοι» είπε ο κ. Βούτσης σημειώνοντας ότι φαινόμενα τέτοια λόγω διαφωνιών με την πολιτική που εφαρμόζει η κυβέρνηση υπάρχουν και σε άλλους τομείς όπως το Γενικό Λογιστήριο, ο ΣΟΕ, Γενικοί Διευθυντές Υπουργείων κ.α.

Όπως αναφέρει το prοtothema.gr, πιο σκληρός ήταν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θανάσης Πετράκος ο οποίος ζήτησε την παραίτηση του Διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος. Ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο κ. Στουρνάρας θα έπρεπε για λόγους ευθιξίας να είχε παραιτηθεί».


«Η φράση "υπονομεύει την εθνική προσπάθεια" είναι μεγάλη κουβέντα, για να την πω. Λέω όμως ότι υπάρχει πρόβλημα, το οποίο μέχρι και χτες, έλεγα ότι ο καθένας κρίνεται με βάση την δουλειά που κάνει. Προς το παρόν. Εδώ υπάρχουν ένα - δυο φαινόμενα, τα οποία δημιουργούν ζήτημα και θα πρέπει η ΤτΕ και ο διοικητής της -με μια έννοια-, να τοποθετηθεί...» είπε από την πλευρά του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βίτσας και κατηγόρησε τον κ. Στουρνάρα ότι ενημέρωσε με καθυστέρηση την κυβέρνηση για τον λογαριασμό με τα 700 εκατ.ευρώ από τον οποίο πληρώθηκε η δόση προς το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ