2015-05-12 22:39:03
Φωτογραφία για Πως ήταν στην παιδική ηλικία τους μερικές μεγάλες μορφές της τεχνολογίας
Μπορεί σήμερα να είναι επικεφαλής μεγάλων εταιριών και να διαχειρίζονται άφθονο χρήμα ανακαλύπτοντας νέα προϊόντα αλλά κάποτε ....

και αυτοί ήταν παιδιά και στην  καλύτερη περίπτωση δεν φαντάζονταν πως θα φτάσουν τόσο ψιλά.

Φυσικά και μιλάω για τους μεγάλους ηγέτες της τεχνολογίας που δείτε πιο κάτω πως ήταν σαν παιδιά

Ο Steve Jobs αποφοίτησε από το λύκειο στο Cupertino (Καλιφόρνια). Εκεί γνώρισε τον Steve Wozniak. «Woz» και η απασχόληση τους ήταν οι φάρσες και οι υπολογιστές. Το 1976, οι δυο φίλοι δημιούργησαν μια νέα εταιρεία με την επωνυμία της Apple. Τι συνέβη στη συνέχεια, το γνωρίζετε.

Ο Steve Wozniak γεννήθηκε στο Σαν Χοσέ (Καλιφόρνια). Από την παιδική ηλικία ενδιαφέρονταν για την τεχνολογία των υπολογιστών, και από τα νιάτα του είχε πολλές γνώσεις ξεκινώντας απο την Hewlett-Packard (HP).

Ο Bill Gates μεγάλωσε στο Σιάτλ (Ουάσινγκτον). Εκεί παρακολούθησε το διάσημο σχολείο των Lakeside School,   όπου καθόταν με τις ώρες στο εργαστήριο υπολογιστών κάνοντας τους γονείς του να επισκεφτούν ψυχίατρο για να δουν αν ήταν καλά.Μετά το σχολείο, εισήλθε το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ αλλά δυο χρόνια μετά τον έδιωξαν από αυτό.Το 1975 ίδρυσε τη Microsoft, όπου και έγινε ο πιο πλούσιος άνθρωπος του κόσμου


Eric Schmidt (Google) Πέρασε τα παιδικά του χρόνια στην Μπολόνια, στην Ιταλία και τις ΗΠΑ στην Βιρτζίνια. Ο ίδιος ονειρευόταν να γίνει δάσκαλος.

Ο δρόμος προς τα ύψη του της πληροφορικής του κόσμου  άνοιξε όταν η Sun Microsystems (εταιρεία που δημιούργησε την γλώσσα προγραμματισμού Java) του πρόσφερε θέση. Το 2001, ο Larry Page και ο Sergey Brin έμελε να οδηγήσει το πολλά υποσχόμενο έργο του που ονομάζεται Google. Υπό την καθοδήγησή του, η εταιρεία απέκτησε ένα σύγχρονο πρόσωπο.

Tim Cook: μεγάλωσε στο αμερικανικό Νότο στο Robertsdeyl, (Αλαμπάμα). Μετά την αποφοίτησή του από το τοπικό σχολείο, ο Tim πήρε πτυχίο στη βιομηχανική παραγωγή (Auburn University). Στη συνέχεια ο Cook πέρασε 12 χρόνια στην IBM όπου και τον απορρόφησε ο Jobs στην  Apple. Στη νέα του δουλειά ο Τιμ γρήγορα έγινε το δεξί χέρι του Steve, και το 2011 σύμφωνα με τη σύσταση του Steve Jobs ανέλαβε την εταιρεία.

Mile Dell (ιδρυτής της εταιρείας ηλεκτρονικών υπολογιστών Dell) - Είναι καθαρός Τεξανός. Εκεί παρακολούθησε το σχολείο και (Memorial High School),όπου  και αποφοίτησε. Ενώ σπούδαζε στο Πανεπιστήμιο του Τέξας, άρχισε να πουλά τις αναβαθμίσεις για υπολογιστές από το δωμάτιο της εστίας. Από την εργασία του μερικής απασχόλησης έχει συγκεντρώσει ένα αξιόλογο ποσό και στο τέλος του 2014, η κατάσταση του Michael Dell εκτιμήθηκε στα 22.400 εκατομμύρια δολάρια.

David Filo (συν-ιδρυτής της Yahoo) γεννήθηκε στο Ουισκόνσιν, αλλά μεγάλωσε και σπούδασε στη Σχολή Sam Houston High School (Λουιζιάνα). Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Tulane (μηχανικός υπολογιστών) και στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ. argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ