2015-05-12 22:20:15
Φωτογραφία για ΖΑΡΝΤΙΜ... ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2019!
Στον πάγκο της Μονακό μέχρι το καλοκαίρι του 2019 θα βρίσκεται ο Λεονάρντο Ζαρντίμ!

Η διοίκηση της ομάδας του Πριγκιπάτου απέδειξε έμπρακτα την ακλόνητη εμπιστοσύνη της στο πρόσωπο του Πορτογάλου τεχνικού και τον αντάμειψε με νέο τριετές συμβόλαιο, ανακοινώνοντας την επέκταση της επιτυχημένης της συνεργασίας με τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού.

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να επεκτείνω την συνεργασία μου με την Μονακό. Πρόκειται για μια ένδειξη εμπιστοσύνης από την διοίκηση. Δουλέψαμε πάρα πολύ αυτή τη σεζόν για να παρουσιάσουμε κάτι νέο και είμαι σίγουρος πως τα καλύτερα είναι μπροστά. Είναι πολλά νέα παιδιά που έχουν ποιότητα, πρέπει να χτίσουμε πάνω τους όπως κάνουμε από αυτή την χρονιά. Το κλαμπ έχει φιλοδοξίες, όπως κι εγώ», είπε μετά την ανακοίνωση της Μονακό ο Ζαρντίμ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, οδήγησε τη Μονακό για πρώτη φορά έπειτα από πολλά χρόνια μέχρι τα προημιτελικά του Champions League, όπου αποκλείστηκε στο …γκολ από τη Γιουβέντους, ενώ στο Championnat οι Μονεγάσκοι καταλαμβάνουν την τρίτη θέση , που δίνει εισιτήριο για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση μέσω των play-off.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ