2015-05-12 23:14:20
Φωτογραφία για «ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ Ο ΚΑΡΙΓΙΟ»
O Φρανσίσκο Μέσα της Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε εξήρε τον Κουίδο Καρίγιο, υπογραμμίζοντας με βεβαιότητα ότι δεν θα μείνει στην Εστουδιάντες.

Ο στόπερ της Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε που θα αντιμετωπίσει την Εστουδιάντες του Κουίδο Καρίγιο στο Copa Libertadores αναφέρθηκε στις αρετές του Αργεντίνου επιθετικού, που αποτελεί διακαή πόθο του Ολυμπιακού για το καλοκαίρι.

Ενόψει της αναμέτρησης ο Φρανσίσκο Μέσα τόνισε πως «ξέρουμε καλά τον Κουίδο Καρίγιο. Είναι ένας παίκτης με πολλές αρετές, ταχύτητα, προσωπικότητα και καλά πόδια. Γνωρίζουμε το πόσο απαιτητικό θα είναι ένα τέτοιο ματς με έναν τόσο σπουδαίο και χαρισματικό παίκτη, που θεωρώ πως δεν θα μείνει στην Εστουδιάντες λόγω της πολύ καλής χρονιάς που κάνει. Είναι ένας από τους φορ που θαυμάζω πιο πολύ. Είναι ένας ολοκληρωμένος παίκτης. Τα έχει όλα. Τον έχω παρακολουθήσει από κοντά και γνωρίζω το τι είναι ικανός να κάνει. Τον έχω αντιμετωπίσει ξανά και καταλαβαίνω πως θα πρέπει από μέρους μας να γίνει πολύ μεγάλη προσπάθεια για να μην μας βάλει γκολ».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ