2015-05-13 09:02:09
Φωτογραφία για ΦΟΒΕΡΗ ΑΤΑΚΑ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ... ΜΥΛΩΝΑΚΗ!
Οι Μανώλης Μυλωνάκης και Άγγελος Βλαχόπουλος μίλησαν για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας από τον Ολυμπιακό, αλλά και για πολλά άλλα, ως προσκεκλημένοι της εκπομπής «Παίζουμε Ελλάδα, Πόλο».

Ο MVP του τελικού, Μανώλης Μυλωνάκης, είπε για τη διοργάνωση που φιλοξενήθηκε με επιτυχία στο Καρπενήσι: «Το φετινό φάιναλ φορ ήταν αντάξιο του αθλήματος και των προσδοκιών. Ένας τελικός ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό δίνει ασφαλώς άλλη αίγλη. Εμείς πάντως δεν σταθήκαμε στο όνομα του αντιπάλου».

Παράλληλα, ανέφερε ως σημαντικότερο στοιχείο του φάιναλ φορ, το γεγονός ότι συνυπήρξαν οπαδοί του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, δίχως να δημιουργηθούν απρόοπτα: «Μου έκανε εντύπωση το γεγονός ότι υπήρχε γεμάτη κερκίδα με φανατικούς οπαδούς και των δύο ομάδων, αλλά παρόλα αυτά ο αγώνας ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε χωρίς κανένα παρατράγουδο. Ήταν πολύ ευχάριστο για μας αυτό. Κάθε αθλητής χαίρεται όταν έχει οπαδούς της ομάδας του στο πλευρό του».


Όσο για τα «μεθεόρτια», τόνισε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του δεν πήγαν στα μπουζούκια, αφήνοντας τα πανηγύρια για μετά την κατάκτηση και του πρωταθλήματος: «Σε μία εβδομάδα έχουμε πλέι οφ… Ανεπίσημα προσπαθήσαμε να βγούμε έξω, αλλά κανονίστηκε την τελευταία στιγμή. Θα έχουμε την ευκαιρία να το γιορτάσουμε στο τέλος της σεζόν, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, όπως θέλουμε να πιστεύουμε».

Από την πλευρά του, ο Άγγελος Βλαχόπουλος είπε αρχικά: «Κίνητρο για εμάς ήταν η κατάκτηση του τίτλου, αυτός ήταν ο στόχος. Δεν άλλαξε κάτι το γεγονός ότι παίζαμε εναντίον του Παναθηναϊκού. Δεν θέλω να μειώσω καμία ομάδα, αλλά αν ο Ολυμπιακός είναι αυτός που πρέπει, δεν υπάρχει περίπτωση να αντιμετωπίσει πρόβλημα απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο στην Ελλάδα».

«Η στιγμή που μου έμεινε από τον τελικό, ήταν κάποιες συζητήσεις που είχαμε την ώρα του αγώνα και το πόσο ψυχωμένους έβλεπα τους συμπαίκτες μου. Όταν τους βλέπεις να θέλουν σαν… τρελοί να κερδίσουν, είναι κάτι που σου δίνει δύναμη μέσα στον αγώνα, αλλά και για την συνέχεια της προσπάθειάς μας!», αποκάλυψε στην συνέχεια.

Μάλιστα, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον «κολλητό» του, Μυλωνάκη: «Στο Μανώλη δεν του αρέσει να μιλάει για τον εαυτό του, αλλά είναι από τους παίκτες που έχουν πάντα σταθερή απόδοση. Παίζουμε στην ίδια πλευρά και πολλές φορές τον βλέπω να διορθώνει δικά μου λάθη. Όταν έχεις έναν τέτοιο παίκτη δίπλα σου, φαίνεσαι κι εσύ 50% καλύτερος».

Πρόσθεσε δε, ότι ο Μανώλης Μυλωνάκης είναι και το μεγαλύτερο «πειραχτήρι» της ομάδας: «Το παίζει σοβαρός στους γύρω του, αλλά είναι αυτός που τονώνει ψυχολογικά την ομάδα περισσότερο από καθέναν…»

Όποτε πήγα να δω τον Υδραϊκό είδα μια πισίνα γεμάτη με κόσμο, με φιλάθλους που διασκέδαζαν και δημιουργούσαν όμορφη ατμόσφαιρα.

Τέλος, απέδωσε τα εύσημα και στον προπονητή της ομάδας, τον Θόδωρο Βλάχο: «Είναι ένας επαγγελματίας προπονητής σε μια επαγγελματική ομάδα. Είναι κοντά μας σε αρκετές στιγμές, καταλαβαίνει πολλά πράγματα και έχει στηρίξει τον καθένα μας μέσα στην ομάδα, σε ζητήματα αγωνιστικά αλλά και προσωπικά, τόσο ξεχωριστά όσο και ως σύνολο».

Πηγή: Waterpololive.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ