2015-05-13 10:48:07
Φωτογραφία για ΖΩΓΡΑΦΙΣΕ ΠΑΛΙ ο Ψινάκης: Τι ατάκα είπε σε φοιτητές του Πανεπιστημίου Σπάρτης και τους τρέλανε;
Το απόγευμα της Τρίτης 12.5 ήταν διαφορετικό για τους φοιτητές της Σπάρτης που κατέκλυσαν το αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου όπου παρακολούθησαν ένα διδακτικό show Management από τον μετρ του είδους Ηλία Ψινάκη.

Παρόντες ο Πρόεδρος της Σχολής και αξιοπρόσεκτα ευέλικτος κ. Κριεμάδης, ο Δήμαρχος Σπάρτης και ιδιαίτερα ικανοποιημένος κ. Βαλιώτης και η Καθηγήτρια και ψυχή της Ημερίδας κ Τριπολιτσιώτη.

Την Ημερίδα άνοιξε ο Πρόεδρος των Φοιτητών Νίκος Μούτoς που τόνισε την ανάγκη διασύνδεσης της Σχολής με την Αυτοδιοίκηση αλλά και την σημασία που έχει η ανάθεση της οργάνωσης του Αθλητισμού στους ειδικούς.

Ο Ηλίας Ψινάκης, άφησε το πάνελ και πλησίασε του φοιτητές καλώντας του να κουβεντιάσουν τα θέματα που τους απασχολούν. Μέσα από τοποθετήσεις, παραδείγματα, παρεμβάσεις των πανεπιστημιακών και ερωτήσεις των φοιτητών προέκυψε ότι η δύναμη είναι στα χέρια των νέων αρκεί να αντιλαμβάνονται ότι το μόνο πράγμα που δεν εξαγοράζεται είναι ο χρόνος. «Μην χάσετε χρόνο…» ήταν η παρότρυνση του Ηλία Ψινάκη. Μια δεύτερη κατάθεση ψυχής του ήταν η ροπή προς την αλήθεια που πρέπει να έχουν οι νέοι. « Το ψέμα φέρνει ψέμα και μεγάλο κόστος σε χρόνο και ταλαιπωρία…» τους είπε.


Συνομιλώντας πότε με συνεργάτες του από τον Δήμο Μαραθώνα και πότε με τους φοιτητές  έδωσε μια ανάγλυφη εικόνα για τον τρόπο με τον οποίο πολιτεύεται. «Εμπιστεύθηκα τους νέους, είπε, και προχωρά με μπροστά…»

Ο γνωστός από τον χώρο της showbiz αλλά κι επιτυχημένος Δήμαρχος Ηλίας Ψινάκης άφησε άναυδους τους ακροατές όταν αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Σάκη Ρουβά. «Όταν ανέλαβα το μανατζάρισμα του Σάκη όλοι ασχολούνταν με θέματα που είχαν να κάνουν με τα προσωπικά μας και τις σχέσεις μας. Εμείς κάναμε focus στο κοινό των κοριτσιών, που «επέβαλαν» τον Σάκη μέσα στα σπίτια και τις οικογένειές τους. Εσείς πρέπει πάντα να μην χάνετε τον στόχο. Πρέπει να κυνηγάτε το όνειρό σας και να αξιοποιείται το ταλέντο σας. Από τώρα πρέπει να διακρίνετε τους ανθρώπους με τους  οποίους μπορείτε να κάνετε ομάδα…»

Αξιόλογες ήταν οι παρεμβάσεις δύο Σπαρτιατών, του Τάκη Αλεξανδράκη και του Λάμπρου Λαμπρόπουλου. Ο πρώτος ως πρόεδρος του Συλλόγου ΑΜΕΑ Λακωνίας αναφέρθηκε στην ανάγκη εδραίωσης του Αθλητισμού για όλους και ο δεύτερος συνέστησε στον Δήμαρχο Μαραθώνα να αξιοποιήσει τη διαδρομή Ράλλυ που υπάρχει στον Δήμο του (Μαραθώνα – Διόνυσο).

Η Ημερίδα έκλεισε με μια εξαιρετική πρόταση του Ηλία Ψινάκη προς τους φοιτητές της Σχολής, Πρότεινε να επεξεργαστούν την μελέτη για αξιοποίηση της λίμνης του Μαραθώνα για ήπιο, μη μηχανοκίνητο αθλητισμό. Πρόταση που έγινε ακαριαία αποδεκτή από τον Πρόεδρο της Σχολής κ Κριεμάδη και η οποία επικυρώθηκε με την λήξη της Ημερίδα και τον χαρακτηρισμό της ως άκρως ενδιαφέρουσας κι εποικοδομητικής.

Μετα την ημερίδα ακολούθησε συνεργασία των δύο Δημάρχων Μαραθώνα και Σπάρτης.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ