2015-05-14 18:06:11
Φωτογραφία για ΙΤΟΥΔΗΣ : ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ...
Ιδιαίτερη προσοχή δίνει ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Δημήτρης Ιτούδης, στον ημιτελικό της ομάδας του κόντρα στον Ολυμπιακό για το Final 4 της Ευρωλίγκας.

Ο Έλληνας τεχνικός, ο οποίος βρέθηκε στον δρόμο των ερυθρόλευκων και στη φάση του Top 16 της διοργάνωσης, τόνισε πως το παιχνίδι κόντρα στον Θρύλο είναι... τελικός.

Άλλωστε, είναι γνωστό πως η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, αποτελεί μεγάλη δύναμη στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και όλοι οι αντίπαλοι την σέβονται και τη φοβούνται.

Μεταξύ άλλων, ο τεχνικός της ρωσικής ομάδας δήλωσε:

-Για τον στόχο της ΤΣΣΚΑ:

«Στόχος είναι η κατάκτηση του τίτλου, δεν μπορεί να υπάρχει άλλη επιλογή. Αλλά και τις άλλες ομάδες αν ρωτήσετε, το ίδιο θα απαντήσουν. Κανείς δεν ήρθε για διακοπές στη Μαδρίτη».

-Για τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό:

«Για μας ο αγώνας με τον Ολυμπιακό είναι αυτή τη στιγμή ο αληθινός τελικός
. Μόνο μετά από αυτό το παιχνίδι μπορούμε να κοιτάμε μπροστά, γιατί πολύ απλά αν χάσουμε δεν θα υπάρχει αύριο στην Ευρωλίγκα. Έχουμε ήδη παίξει δύο φορές με τον Ολυμπιακό που είναι μια πολύ καλή ομάδα και λειτουργεί εξαιρετικά σαν σύνολο. Ο Σπανούλης είναι πολύ σημαντικός γι’ αυτούς, αλλά δεν είναι μόνο αυτός, καθώς υπάρχουν κι άλλοι που χρειάζονται προσοχή, όπως ο Μάντζαρης και ο Πρίντεζης. Έφτασαν δίκαια στο Final 4, όσο δίκαιο ήταν που φτάσαμε εμείς, η Ρεάλ και η Φενέρ. Είναι στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και δεν μπορούμε σε καμία περίπτωση να τους υποτιμήσουμε».

-Για τους πρώην ερυθρόλευκους Χάινς και Τεόντοσιτς:

«Δεν είναι μυστικό ότι ο Χάινς άφησε πολλούς φίλους στον Ολυμπιακό, όπως και ο Τεόντοσιτς. Όμως οι φιλίες όταν μπαίνεις στο γήπεδο δεν έχουν σημασία, ο καθένας σκέφτεται πώς θα βοηθήσει την ομάδα του να φτάσει στη νίκη».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ