2015-05-14 19:37:12
Φωτογραφία για «Η ΜΠΑΛΑ ΣΤΟΝ ΣΠΑΝΟΥΛΗ...» *ΒΙΝΤΕΟ*
Τις σκέψεις τους για τα τελευταία δευτερόλεπτα του τέταρτου προημιτελικού με την Μπαρτσελόνα κατέθεσαν στην κάμερα του OlympiacosBC TV οι παίκτες που έπαιξαν στην τελευταία επίθεση, όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα (δείτε το βίντεο ΕΔΩ).

Ο Κωστάρας, ο Μπίλυ, οι σκέψεις για παράταση και η... σιγουριά του Πρίντεζη, μέσα από ένα καταπληκτικό βίντεο. Ποιος παίκτης δεν θυμόταν τι έγινε και είδε ξανά τη φάση στο βίντεο.

Ο Βασίλης Σπανούλης, ο Γιώργος Πρίντεζης, ο Κώστας Σλούκας, ο Βαγγέλης Μάντζαρης και ο Ματ Λοτζέσκι είναι απλά απολαυστικοί.

Αφού είδατε το βίντεο... διαβάστε και τι είπαν... αναλυτικά:

Κώστας Σλούκας: «Το φάουλ στον Ναβάρο το θεωρώ χαζό σφύριγμα γιατί είναι κρίμα να κριθεί έτσι το παιχνίδι. Αστοχεί στην πρώτη βολή και θεωρούμε πως θα ευστοχήσει στη δεύτερη, όπως και ευστόχησε. Παίρνει τάιμ άουτ ο προπονητής και με επιλέγει με τους άλλους τέσσερις
. Η μπάλα θα πήγαινε έτσι κι αλλιώς στον Βασίλη. Ο Βασίλης παίρνει την μπάλα και όλοι πιστεύουμε ότι θα εκτελέσει εκείνος, γι’ αυτό και πηγαίνουν δύο άτομα πάνω του. Εγώ, εκείνη τη στιγμή, ενστικτωδώς κόβω προς το καλάθι, γιατί θεωρώ πως η αξία του είναι τέτοια που θα μπορέσει να με δει. Με βλέπει, τραβάμε ήδη έναν παίκτη παραπάνω, έχω δει ήδη απέναντι τον Γιώργο, απλά κοιτάω τον χρόνο για να δω αν έχω χρόνο για πάσα ή όχι. Βλέπω ότι έχει 1.8’’, πασάρω, ο Γιώργος την πετάει αμέσως και από εκεί και πέρα δεν θυμάμαι τίποτα. Τα έχω δει όλα στο βίντεο».

Βαγγέλης Μάντζαρης: «Με το που κάνω το φάουλ στον Ναβάρο, λέω «Όχι ρε γαμώ το, κρίμα να χάσουμε αυτό το παιχνίδι». Χάνει την πρώτη βολή, φεύγουν 10 κιλά άγχους από πάνω μου. Βάζει τη δεύτερη, λέω «εντάξει, δική μας η μπάλα, στη χειρότερη πάμε παράταση». Πάμε στο τάιμ άουτ, λέει ο κόουτς «η μπάλα στον Βασίλη». Κάναμε ένα σύστημα για να ξεμαρκριστεί να πάρει την μπάλα και «ανοίξτε χώρο οι άλλοι να παίξει». Ευτυχώς, ξεμαρκαρίστηκε εύκολα, γιατί είχα το άγχος της επαναφοράς, μη κάνω καμία βλακεία με 5’’ και μου μείνει η μπάλα στα χέρια. Όπως την πήρε ο Μπίλυ, βρεθήκαμε τέσσερα άτομα στην ίδια ευθεία, εγώ, ο Βασίλης, ο Κώστας και ο Ματ και ο Γιώργος μόνος του απέναντι. Κόβουμε εγώ και ο Κώστας για να του δώσουμε χώρο. Ο Βασίλης, προς τιμήν του, δεν το τέλειωσε μόνος του, έκανε πάσα στον Σλούκα, ο Κωστάρας όπως πάντα πάει να το τελειώσει μόνος του, αλλά βλέπει ότι έχει παίκτη πάνω του, ο Τόμιτς είναι πάνω μου και ο Γιώργος μόνος του, τον βλέπει ο Κώστας και τη δίνει με την αγαπημένη του πάσα κι εγώ είμαι κάτω από το καλάθι. Με το που σουτάρει ο Πρίντεζης, κοιτούσα την μπάλα και έλεγα «μέσα είναι, παιδιά, μέσα είναι» και μετά μπήκε, εντάξει».

Ματ Λοτζέσκι: «Εγώ ήμουν στο γήπεδο. Ο Βαγγέλης έκανε φάουλ στον Ναβάρο και σκεφτόμουν, «όχι, θα βάλει δύο βολές, ίσως τώρα να χάσουμε». Έχασε την πρώτη βολή και σκέφτηκα «ωραία, στη χειρότερη θα είμαστε ισοπαλία και θα πάμε στην παράταση». Προφανώς έβαλε τη δεύτερη και το τελευταίο μας σύστημα ήταν απίστευτο. Δεν θα μπορούσαμε να τρέξουμε καλύτερα για τον Γιώργο να πάρει αυτό το σουτ ήταν υπέροχο».

Βασίλης Σπανούλης: «Μόλις περάσαμε έναν πόντο μπροστά, ο κόουτς έβαλε μέσα κάποιους παίκτες για την άμυνα. Εγώ ήμουν εκτός παιχνιδιού και το φάουλ του Βαγγέλη δεν το είδα, απλώς κατάλαβα ότι είχε κερδίσει δύο βολές ο Ναβάρο, ένας παίκτης που έχει πάρα πολύ υψηλό ποσοστό στις βολές. Οπότε, κατάλαβα ότι θα χρειαζόταν να κάνουμε πάλι κάτι μεγάλο για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Σταθήκαμε τυχεροί και έβαλε μία βολή ο Ναβάρο, πήρε τάιμ άουτ ο κόουτς, έδειξε ένα σύστημα για να πάρω την μπάλα και να παίξω. Παίρνω την μπάλα και το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό είναι να σκοράρω ή να τραβήξω κάποιους παίκτες για να δώσω την πάσα. Κατευθείαν βλέπω ότι έρχονται δύο άτομα πάνω μου και δεν είχα χώρο να κινηθώ, είδα τον Κώστα που έκοψε στην καρδιά της ρακέτας, εκείνος έβγαλε μία πολύ έξυπνη πάσα στον Γιώργο και ο Γιώργος ευστόχησε σε ένα πολύ μεγάλο σουτ».

Γιώργος Πρίντεζης: «Έγινε ένα φάουλ σε καθοριστικό χρόνο και ο Ναβάρο είναι ένας παίκτης με πολύ μεγάλο ποσοστό ευστοχίας και από μέσα μου δεν απογοητεύτηκα, γιατί ήξερα ότι είχαμε γύρω στα 6’’. Ακόμα και να έβαζε και τις δύο βολές, είχαμε χρόνο να προετοιμάσουμε την επίθεσή μας. Όπως και έγινε και καταφέραμε και κερδίσαμε».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ