2015-05-14 21:48:31
Φωτογραφία για ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ : ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ!
Στους εκπροσώπους των ΜΜΕ μετά το τέλος της προπόνησης του Ολυμπιακού, μίλησε και ο Γιώργος Πρίντεζης, σχολιάζοντας τον επερχόμενο ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ και... όχι μόνο!

Αναλυτικά είπε:

«Είναι αναμενόμενο πάνω κάτω γιατί ξέρουμε και εμείς όπως και η ΤΣΣΚΑ τα τελευταία χρόνια είμαστε από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, οπότε είτε είναι η ΤΣΣΚΑ, είτε η Ρεάλ είτε η Φενέρ είτε η Μπαρτσελόνα. Αναγκαστικά με κάποιον θα παίζαμε. Τώρα για την ΤΣΣΚΑ. Τι να πούμε. Σε κάθε παιχνίδι μπορεί να εμφανίσει κάποια καινούρια πράγματα, παίζει φυσικά και ρόλο σε τι μέρα θα βρεθεί η κάθε ομάδα. Οι μεν γνωρίζουν τους δε οπότε θα εξαρτηθεί σε τι μέρα θα βρεθούν και οι δυο».

Για το απρόοπτο με τον Ματ Λοτζέσκι: «Φυσιολογικό για φέτος είναι αυτό. Συμβαίνουν αυτά, έχουμε πολλές ατυχίες θα συνεχίσουμε και αν μπορέσει να αγωνιστεί καλώς αν δεν μπορέσει θα παίξουμε και για τον Ματ, αυτό που ξέρουμε να κάνουμε καλά φέτος».


Για τα τελευταία σουτ: «Όπως και τότε έτσι και τώρα δεν θέλω να σταθώ καθόλου ατομικά. Δεν παίζει η ατομική απόδοση καθόλου ρόλο, δεν πρέπει να δίνεις έμφαση. Μακάρι να πάμε καλά σαν ομάδα και το λέω με κάθε ειλικρίνεια ας μην παίξω εγώ καθόλου καλά».

Για το μυστικό της ομάδας και ότι είναι γεννημένοι νικητές: «Είναι πολλά τα γεγονότα, οι πράξεις και τα πράγματα τα οποία σε κάνουν να πρωταγωνιστείς και να είσαι μεγάλη ομάδα. Έχει χτιστεί ένα σύνολο με πάρα πολύ καλά παιδιά, είμαστε φίλοι μεταξύ μας που δουλεύουμε πάρα πολύ. Φέτος έχει γίνει πάρα πολύ σκληρή δουλειά σε κάθε προπόνηση. Θεωρώ πως τίποτα δεν είναι τυχαίο και η φετινή εμφάνιση στο Final 4 μετά από τόσες δυσκολίες θεωρώ αντικατοπτρίζει την εικόνα που έχουμε τα τελευταία χρόνια».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Και «δώρο» το clawback...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Και «δώρο» το clawback...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ