2015-05-15 11:26:40
Φωτογραφία για Στις βάρκες ετοιμάζονται να μπουν οι πάροχοι του ΕΟΠΥΥ
Virus.com.gr

Όλο και πιο πιθανος μοιάζει πλέον ο κίνδυνος μαζικών... αποχωρήσεων παρόχων από τον ΕΟΠΥΥ. 

Μεταξύ αυτών και μεγάλο Ιδιωτικό Κέντρο.

Προφητικός μοιάζει ο τίτλος πρόσφατου άρθρου του Virus για το μέλλον των ιδιωτών παρόχων στον ΕΟΠΥΥ, καθώς το ενδεχόμενο στο σύντομο χρονικό διάστημα να καλείται "ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα". Τότε, ο πρόεδρος του ΠΕΕΒΙ είχε προτείνει στο Διοικητικό Συμβούλιο αποχώρηση το συντομότερο δυνατό από τον ΕΟΠΥΥ. Η σκέψη αυτή, ομως, φαίνεται πως είναι στο μυαλό των περισσοτέρων παρόχων του ΕΟΠΥΥ, που βλέπουν το "καράβι να βουλιάζει" και αποφασίζουν να μπουν στις "σωστικές λέμβους" το συντομότερο δυνατό. 

Αίσθηση προκάλεσε και δήλωση του Διευθύνοντος Συμβούλου του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών , Δρ Βασίλη Αποστολόπουλου σε πρόσφατη συνέντευξη τύπου.

Όπως ανεφερε, η συνέχιση της σύμβασης των ιδιωτικών κλινικών με τον ΕΟΠΥΥ είναι με ερωτηματικό, δεδομένων των συνθηκών. "Η ασυνέπεια του κράτους δημιουργεί σοβαρό πρόβλημα στον κλάδο", τόνισε ο κ. Αποστολόπουλος, διευκρινίζοντας, βέβαια, πως υπάρχουν και κακές πρακτικές στο χώρο.

Με τις φωνές για αποχώρηση από τον ΕΟΠΥΥ να πληθαίνουν μεταξύ των παρόχων, είτε δημόσια είτε σε κατ' ιδίαν συναντήσεις, του Οργανισμού μοιάζει όλο και πιο αβέβαιο.
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ