2015-05-15 12:02:26
Φωτογραφία για ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ : ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ!
Ο Βαγγέλης Μάντζαρης εξήγησε πώς ευελπιστεί ο Ολυμπιακός να επιστρέψει στην κορυφή της Ευρώπης στο Final 4 της Μαδρίτης.

«Είμαι πολύ ενθουσιαμσένος, γιατί στο προηγούμενο Final 4 (2013) ήμουν τραυματίας και δε μπόρεσα να βοηθήσω την ομάδα. Δόξα τω Θεώ αυτό ανήκει στο παρελθόν. Ανυπομονώ να συμμετάσχω σ' αυτό το μαγικό γεγονός» είπε αρχικά ο 25χρονος γκαρντ και συνέχισε με τα... μυστικά του Ολυμπιακού:

«Νομίζω πως είναι η χημεία μας ως ομάδα. Όλοι οι παίκτες είμαστε μαζί για πολλά χρόνια. Όλοι μπορούν να το δουν αυτό στο παρκέ. Γενικά είμαι πολύ τυχερός που είμαι συμπαίκτης με τον Σπανούλη. Όταν ήμουν μικρότερος, τον έβλεπα στην τηλεόραση κι ευχόμουν μία ημέρα να παίξω μαζί του. Πρόκειται για όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Φέτος είναι πιο ώριμος από ποτέ όσο καιρό είμαστε μαζί. Είναι ένας απ' τους λόγους που είμαστε εδώ. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση».

«Όλοι ξέρουν ποια είναι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Είναι απ' τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη για πολλά χρόνια, με μεγάλο μπάτζετ, μεγάλους παίκτες» πρόσθεσε εν όψει του πρώτου ημιτελικού στο Barclaycard Center (15/5, 19:00/ΝΕΡΙΤ ΕΝΑ & novasports 1) και κατέληξε:


«Αλλά είμαστε εδώ για να δούμε τι θα κάνουμε εμείς. Είμαστε εδώ για να τους νικήσουμε όλους. Όλοι μπορούν να δουν στη στατιστική μας πως αρχίζουμε απ' την άμυνα. Είμαστε η καλύτερη αμυντική ομάδα στην Ευρωλίγκα. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το ίδιο και στο Final 4. Θέλουμε να 'χουμε την καλύτερη δυνατή άμυνα και να κάνουμε δύο νίκες».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ