2015-05-15 13:17:11
Φωτογραφία για Φτηνά αεροπορικά, ή φτηνό πακέτο διακοπών;
Παροξυσμός υπήρχε τα προηγούμενα δύο καλοκαίρια, ή για την ακρίβεια πριν τα καλοκαίρια, μόλις οι αεροπορικές εταιρείες έδιναν στο κοινό εισιτήρια προς τα ελληνικά νησιά σε πολύ χαμηλές τιμές... Το ίδιο θα περίμενε κανείς να γινόταν και φέτος. Μέσα στον Απρίλιο και το Μάιο, όλες οι αεροπορικές εταιρείες που καλύπτουν τα νησιά, έβγαλαν στον αέρα χιλιάδες φτηνά εισιτήρια για δημοφιλείς προορισμούς! Αλλά δεν... 

Τουλάχιστον όχι όπως τα προηγούμενα χρόνια! 

Φταίει η κρίση; Η ανασφάλεια; Δεν θέλει ο κόσμος να πάει διακοπές;

Τίποτα απ όλα αυτά! Απλά ήταν πολλοί αυτοί που τα προηγούμενα δύο χρόνια, την.. πάτησαν! Ναι μεν βρήκαν φτηνά αεροπορικά, όταν έφτασε όμως η στιγμή να κλείσουν και διαμονή, οι τιμές ήταν στο Θεό!

Τη λύση στο πρόβλημα φαίνεται να δίνει για φέτος η online πώληση πακέτων διακοπών! Ούτε σκέτο εισιτήριο, ούτε μόνο διαμονή! Ολοκληρωμένο πακέτο, που περιλαμβάνει μεταφορά και διαμονή, και σε αρκετές περιπτώσεις και κάποιες επιπλέον παροχές! 


Δυο είναι τα online Travel Agencies που κυριαρχούν στην Ελληνική αγορά, και μάλιστα με θεαματική αύξηση των κρατήσεων σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια! Ο λόγος για το νεανικό www.18-24.gr και το ανερχόμενο πλέον www.grouptravel.gr.

Προορισμοί όπως η Σκιάθος, η Σκόπελος, η Νάξος, η Ρόδος, είναι κλασσικές αξίες κι οι πελάτες προτιμούν τις ολοκληρωμένες λύσεις, κι όχι τα πειράματα Έχοντας κακή εμπειρία από τις προσφορές που στο τέλος τους ήταν άχρηστες αλλά κι από τα παραδοσιακά τουριστικά γραφεία, που συνεχώς άλλαζαν ημερομηνίες, πτήσεις και ξενοδοχεία, όλο και περισσότεροι στρέφονται πλέον στις λύσεις πακέτο από έναν πάροχο, έχοντας την ασφάλεια της συνεννόησης με έναν, και τις τιμές του internet!

Τέλος η θεαματική αύξηση των τιμών των δωματίων από τα booking sites, έστρεψε ακόμη περισσότερους στα online travel agencies, βρίσκοντας λύση στον προγραμματισμό των διακοπών, και πετυχαίνοντας το μέγιστο value for money!

Κάντε μια επίσκεψη στο www.18-24.gr αν είστε κοντά στις ηλικίες, η στο www.grouptravel.gr αν

ψάχνετε κάτι πιο ολοκληρωμένο για τις διακοπές σας!

Δείτε αναλυτικά πακέτα διακοπών για: Σκιαθο, Σκόπελο, Σαντορίνη, Χανιά, Ρόδο, Χίο, Πάρο, Μύκονο  άλλα κι άλλα νησιά!
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ