2015-05-15 23:27:21
Φωτογραφία για ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΞΕΝΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΟ... «ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ ΣΠΑΝΟΥΛΗ» ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ΤΣΣΚΑ! (PHOTOS)
Σε ρυθμούς... Βασίλη Σπανούλη κινείται όλος ο ευρωπαϊκός Τύπος, με εκτενείς αναφορές στη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με 68-70, στον ημιτελικό του Final 4 της Μαδρίτης.

Ανάμεσα στα πρώτα θέματα είναι η πρόκριση του Ολυμπιακού επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στον τελικό του Final 4 της Euroleague, σε ισπανικό, ρωσικό, γαλλικό και σερβικό Τύπο, μεταξύ άλλων, όπως παρουσιάζει σε δημοσίευμά του το "http://euroleague.sport24.gr". Πρωταγωνιστής, ποιος άλλος; Ο Βασίλης Σπανούλης.

Συγκεκριμένα, η "AS" κάνει λόγο για "την υπογραφή ακόμη ενός ακόμη θαύματος από τον Σπανούλη, που άφησε στη μοίρα της την ΤΣΣΚΑ"

Η έτερη μεγάλη ιστοσελίδα της Μαδρίτης, "Marca", τιτλοφορεί τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού, στο final-4 της Μαδρίτης, ως εξής: "O Σπανούλης έριξε την ΤΣΣΚΑ. Η ιδιοφυΐα που λέγεται Σπανούλης έβαλε τον Ολυμπιακό στον τελικό. Εξαφανισμένος σε όλο το ματς, εμφανίστηκε το τέλος για να νικήσει."


Στη Βαρκελώνη, η "Mundo deportivo", τονίζει ότι "Ο Σπανούλης ξυπνά εγκαίρως και εκτελεί την ΤΣΣΚΑ. Το τρίποντο του Έλληνα άσου επέτρεψε την επαναφορά του Ολυμπιακού σε ένα τελικό, απέναντι σ' ένα αντίπαλο που απογοήτευσε ακόμη μία φορά. Κι από κάτω: "Ο Σπανούλης περιμένει παιδί=Ο Ολυμπιακός πρωταθλητής Ευρώπης"

Στη Ρωσία επικεντρώνονται, όπως είναι φυσιολογικό, στην ομάδα της πατρίδας τους, ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Έκδηλη, η απογοήτευση: "Η ΤΣΣΚΑ έμεινε ακόμη μία φορά, χωρίς τελικό στην Euroleague"

'Ιδιο το κλίμα και στην άλλη μεγάλη ιστοσελίδα της χώρας "Sportbox.ru", χωρίς πολλά πολλά με τίτλο λιτό, πλην σαφή και την απογοήτευση προφανή στην εικόνα που συνοδεύει την είδηση. "Ο Ολυμπιακός δεν επιτρέπει στην ΤΣΣΚΑ να βρεθεί στον τελικό"

Στο ίδιο μήκος κύματος κι η γαλλική "L' equipe" με τον "Ολυμπιακό να ξαναβρίσκει τον τελικό" και παραπομπές στα προηγούμενα επιτεύγματα των "ερυθρολεύκων".

Στη γειτονική Σερβία, η "Novosti" ξεκαθαρίζει ότι η "κατάρα της ΤΣΣΚΑ συνεχίζει, ο Σπανούλης δεν χάνει στη Final 4"

Δίπλα στη Ρωσία, στη Λιθουανία, η "Alfa" κάνει λόγο για "ρωσικό φιάσκο: Η ΤΣΣΚΑ έχασε τον ημιτελικό από τους Έλληνες".

Το "Sportando" είναι ξεκάθαρο: "Βασίλης Σπανούλης είναι ο Θεός της Euroleague. Ο Σπανούλης κυριαρχεί στο τέταρτο δεκάλεπτο και φέρνει τον Ολυμπιακό στον τελικό."
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ