2015-05-15 23:04:50
Φωτογραφία για Αίγιο: Τυχερός που είναι Έλληνας δήλωσε συγκινημένος ο Οσκαρικός σκηνοθέτης Αλεξάντερ Πέιν
Σε μια έντονα φορτισμένη από συναισθηματικής άποψης συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στους τοπικούς δημοσιογράφους με την αφορμή την επιστροφή του στην γενέτειρά του το Αίγιο ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης Αλεξάντερ Πέιν, δήλωσε μεταξύ άλλων τυχερός που είναι Έλληνας.

Είχε πάντα στο πλευρό του την 90χρονη μητέρα του Πέγκυ και δέχθηκε με χαρά το δώρο των τοπικών φορέων που του χάρισαν μια πυξίδα από το Αρχαιολογικό Μουσείο του Αιγίου για να βρίσκει πάντα το δρόμο προς τον τόπο καταγωγής του. Εξομολογήθηκε επίσης το όνειρο της μητέρας του που ήθελε να τον δει δικηγόρο, αν και τώρα είναι πολύ υπερήφανη με την εξέλιξή του σε έναν πετυχημένο σκηνοθέτη.

Ο Αλεξάντερ Πέιν, απαντώντας στον δημοσιογράφο του thebest.gr είπε ότι θα παραμείνει στην περιοχή μέχρι τις αρχές Ιουνίου και ότι θα προσπαθήσει να επισκεφθεί και την Πάτρα. Παράλληλα απέφυγε να σχολιάσει την οικονομική κρίση της Ελλάδας λέγοντας ότι δεν έχει τις γνώσεις για να προβεί σε τέτοιες κρίσεις «θα ένιωθα ηλίθιος εάν το έκαν», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Μεταξύ πολλών άλλων παρόντες ήταν ο βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλη Χατζηλάμπρου και ο Περιφερειάρχης Απ. Κατσιφάρας.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ