2015-05-16 10:14:20
Φωτογραφία για ΟΙ ΦΟΒΕΡΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΤΗΣ NOVA!
Οι πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, κύριοι Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος μίλησαν μετά το τέλος του ημιτελικού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην κάμερα της Nova.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν:

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: «Ο τρίτος τελικός είναι γεγονός, όπως το είπες, αλλά πάμε να πάρουμε το τρίτο τρόπαιο πλέον σε τέσσερα χρόνια, δεν κρυβόμαστε, οι παίκτες θα ηρεμήσουνε αύριο στην προπόνηση, θα κάνουμε το σκάουτινγκ του αντιπάλου, είμαστε μια ομάδα έμπειροι, που τα έχει ζήσει αυτά τα πράγματα, υπάρχει ο κορμός των Ελλήνων, με προπονητές δουλεμένους σε αυτό το σύστημα και πιστεύω θα πάμε καλά και την Κυριακή. Ας ελπίσουμε την Κυριακή ότι θα ξεκινήσουμε με προβάδισμα και να αλλάξει λίγο το σενάριο, να μην είμαστε πάλι στο κυνηγητό, γιατί μετά είμαστε και εμείς στο κυνηγητό και ο αδελφός μου πηδάει επάνω μου και δεν μπορώ να τον αντέξω».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: «Τώρα ο μεγάλος στόχος είναι την Κυριακή, σήμερα ήταν φανταστική ανατροπή, ήταν εκπληκτικό παιχνίδι, είδατε τι παιχνίδι κάναμε, το μπάσκετ προσφέρει απίστευτες στιγμές και πάμε να το πάρουμε».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ