2015-05-16 10:16:15
Φωτογραφία για Πάτρα: Συνεργεία του δήμου και απλοί πολίτες με σκούπες και χλοοκοπτικά μεταμορφώνουν το πρ. κολυμβητήριο της Αγυιάς
Απο νωρίς το πρωί ξεκίνησαν οι εργασίες καθαρισμού στο πρώην κολυμβητήριο της Αγυιάς. Με τσουγγράνες, σκούπες, και άλλα εργαλεία τα οποία τους διέθεσε ο δήμος απλοί πολίτες συνδράμουν στην προσπάθεια που γίνεται να καθαριστεί, ώστε να διαμορφωθεί άμεσα ο χώρος. Ο οποίος σε πρώτη φάση ζητήθηκε και απο τον Δήμο να αξιοποιηθεί αποκλειστικά για αθλοπαιδιές, χώρο περιπάτου και αναψυχής για τους πατρινούς.

Συνεργεία από τις Υπηρεσίες Καθαριότητας και Πρασίνου με τη βοήθεια και τη συμμετοχή εκπροσώπων πολιτιστικών συλλόγων της περιοχής, αθλητών, δημοτικών και διαμερισματικών συμβούλων κόβουν χόρτα και καθαρίζουν την περιοχή του κατεστραμμένου κολυμβητηρίου της Αγυιάς. Στο σημείο υπάρχει έτσι και αλλιώς σταθμός του ΕΚΑΒ για ενδεχόμενο τραυματισμό, καθώς στον χώρο υπάρχουν πάρα πολλά χόρτα, αλλα και εγκαταλελλειμένα αντικείμενα και σκουπίδια.

Η Δημοτική Αρχή, σύμφωνα με ανακοίνωσή της," υλοποιεί την απαίτηση του πατραϊκού λαού, να πάψει το κατεστραμμένο κολυμβητήριο, με τον περιβάλλοντα αθλητικό χώρο, να παρουσιάζει εικόνα εγκατάλειψης.

Ελπίζουμε ότι το υπουργείο Αθλητισμού άμεσα, θα ικανοποιήσει τα αιτήματα του Δήμου, όπως συμφώνησαν κατά τις συναντήσεις με τη Δημοτική Αρχή, και ο χώρος θα είναι πλέον κατάλληλος για μαζικό αθλητισμό και ζώνη περιπάτου".

Γιάννης Πομώνης-thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ